Ullern M48 - Komfortabel seier mot Fjellhamar 4-1

Postet av Ullern Fotball den 9. Sep 2019

Etter at forrige kamp mellom lagene endte 3-3 var det duket for et jevnt og tøft oppgjør mellom Ullern og Fjellhamar. Den gang ei.

Ullern tok initiativet fra start og styrte det meste i første omgang og ledet greit 3-0 til pause. Sjansestatistikken ble vunnet 7-2. Fjellhamar var farlige frempå ved et par anledninger ved deres tanksenter, som det etter hvert ble vanskelig å få has på.

Etter pause ble det jevnere. Ullerngutta leverte glimtvis glimrende angrepsfotball. Synd at glimtene ikke varte lengre. Ullern gikk opp til 4-0 før Fjellhamar fikk sitt trøstemål. Alt i alt en fortjent seier, men Ullerngutta kan så mye bedre, ifølge dem selv. Til tider en underholdende kamp og til neste hjemmekamp den 24. september forventes det et større innrykk av publikum!

Ullern stilte med følgende; Bjørn, Roar, Roar S, Geir, Marius, Harry, Richard, Kjell, Yngve, Tore (debutant), Tage (debutant).

Målscorere Ullern; Kjell x2, Tore og Marius. (Asle Risjord scoret for gjestene).

Dagens Ullerngutt; Harry, som beholdt roen og gjorde mye riktig på midtbanen.

Dagens mål; Tore på hel volley fra 20 m.

Edvard var eminent dommer.

Tilskuere; 4 stk, datteren til Tore, kona til en av spillerne, samt A-lags spillerne Rasmus og Håkon som møtte opp og plukket opp noen tips.  

Neste hjemmekamp er mot Hauketo 24. september kl. 21.00. Det er verdt å ta seg en tur!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.