MSB taper borte mot Oppsal 2

Postet av Ullern Fotball den 8. Sep 2019

Kretsens ferskeste kunstgress var arena for forrige ukes 4.divisjonsmatching for Ullern MSB. På Trasop skulle Oppsal 2 holde vertskap på et nytrimmet dekke, som ble montert opp gjennom sommeren og sto ferdig kun for et par uker siden. I anleggsperioden har blåtrøyene fra Oppsal måttet innfinne seg med å rotere på alskens ledige baner mellom Ekeberg og Bøler, så det sto seg uklart hvorvidt man kunne kalle det hjemmebanefordel for Oppsal i denne kampen.

Uansett; Oppsal 2 har så langt i sesongen karret seg opp i ledersiktet i 4.divisjon Oslo avdeling 1 og var antatt som favoritt før kampen mot de velproposjonerte gladguttene fra Oslo vest. I Ullerntroppen fant man denne kvelden en kjent stamme fra A-laget krydret med et par gamle helter i hvitt, pluss den sedvanlige håndfullen unge lovende fra klubbens G19. Og i tillegg denne gangen; Et par ferske fjes fra sommerens rekrutteringer representert ved Trym i sin kantrolle (bildet) og Agash helt på topp. Begge disse i start-11er på Trasop tirsdag. Og på reservebenken KUN kvalitet også her, bl.a. kampleder Bendiksen personlig i sin trøye nummer 10. En 10er som kun var tiltenkt innhopp i fall skader på øvrige spillere. (Det var nesten så man håpet på et lite overtråkk..)

Nevnte kampleder Bendiksen har imidlertid notert seg følgende på notatblokka fra kampen: Dette var en god prestasjon av oss etter heller skammelige de to foregående rundene. Oppsal skaper en del sjanser første 20 minuttene, men vi kommer oss inn i kampen og leverer en god 1.omgang. I 2. utligner vi nesten umiddelbart og er svært nære 2-1 ved flere anledninger. Dessverre skårer Oppsal i vår gode periode og når de like etter går opp til 3-1 renner det litt ut i sanden. Vi er fornøyd med prestasjonen, spesielt offensivt og satser på at poengene kommer mot Korsvoll.

 

Matchfakta | tirsdag 3. september 2019, kl.20:15

Oppsal MSB - Ullern MSB 3-1 (1-0)

Trasop kunstgress

Røde kort: Jakobsen Lihaug (Oppsal)

Gule kort: Hoftvedt (Ullern), Winsnes og Gerkondadi (Oppsal)

Tilskuere: ca.25

Kiosk: Terningkast 2 (Stengt kiosk, men kaffeautomat i hallen)

 

Neste kamp for evigunge Bendiksen og Ullern MSB: Korsvoll, tirsdag 10.september kl.20:15 på Ullern CC Vest Arena


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.