G05: 2.plass i G14 klassen Norway Cup 2019!

Postet av Ullern Fotball den 3. Aug 2019

Etter et feilfritt gruppespille med tre smultringer og bunnsolide 17-0 målforskjell var det ting som åpenbart var i gjere fra gjengen til trenerduoen Alexander Bendiksen og Mads Hultgreen på Ekebergsletta.

Men i første sluttspillkamp ble det plutselig mer spennende enn ventet da Bergen Nord holdt våre gutter til uavgjort ved full tid. Men en flott pasning fra Herman Udnes til en annen Herman, nemlig Varden, fikset biffen bare sekunder ut i ekstraomgangene. Dermed klare for 16-dels finale hvor et nytt Amerikansk lag ventet i Belmont United. Full kontroll og 3-0 ledelse ble plutselig spennende da det ble redusert to ganger helt på slutten, men tiden rant ut og Ullern var igjen videre. 

Marikollen, lille Marikollen hadde tatt seg helt til 8-dels finale, men der ble det helt stopp når Ullerntoget valset over de og kunne gjøre seg klare for et tøft oppgjør med Oppsal som alltid er vanskelige. I en tøff kamp trakk vi det lengste strået og dermed ventet Asker i semifinalen. Våre hvite naboer fra Asker gav god kamp, men for første gang i denne klassen var Ullern klare for finale mot Trops FC fra Brasil som ikke hadde sluppet inn et eneste mål så langt. Til tross for topp innsats ble brassene for tøffe og finalen ender 0-6. 

Det krever stabile prestasjoner over flere dager og mange kamper for å nå en finale i Norway Cup, gode valg både på banen og utenfor banen. Vi gratulerer guttene på banen og lederne på sidelinjen med sølvet og fantastisk innsats! 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.