INFO SKARA CUP

Postet av Ullern Fotball den 30. Jul 2019

Hei! Siden vi trenerne anså Larvik cup som en stor suksess på de aller fleste fronter, tenker vi å gjøre mye av det samme før og under Skara cup også. Det betyr at dette infoskrivet er ganske likt det forrige, så her bør det være en del kjent. Men likevel anbefaler jeg å lese det, for det er et par viktige detaljer å få med seg. Si ifra om det er noe helt essensielt som mangler!  

Angående det sportslige: Jeg og Muslim Akil Razzaq, bedre kjent som "Mush", har ansvaret for 07-kullet på denne turen. Mush kjenner kullet godt fra før, og gutta kjenner han. Jeg har hovedansvar for lag 1, mens vi kommer til å dele på ansvaret for lag 2 og lag 3 (det kan fort skje at noen av lagene spiller samtidig eller på ugunstige tidspunkt i sluttspillet). Lag 1 er valgt på samme grunnlag som i seriespillet, og de spiller 9-er i G13-klassen. Lag 2 og lag 3 er som i Larvik delt inn i to jevne lag, og spiller 7-erfotball i G12-klassen. Som i Larvik er dette først og fremst en tur hvor det sosiale er viktigst; vi skal ha det kult på cup sammen, både på og utenfor banen. Men de to første dagene er litt annerledes for dem som er på lag 1 kontra dem som spiller på lag 2 og lag 3. I billetten er det inkludert en inngang til Skara sommarland (som også har navnet på cupen), og der er det organisert slik at G13-klassen er i parken på fredag, og spiller kamper på lørdag. G12-klassen gjør det motsatte: Kamper på fredag og sommarland på lørdag. Her vil vi gjerne ha hjelp med å organisere turen til Sommarland! Om vi får med én voksen fredag med lag 1, og to voksne lørdag, skulle det være nok. 

På søndag spiller alle kamper, enten det er i A- eller B-sluttspill. 

 Laginndelingen er som følger:

Lag 1: Samuel, Martin Ø, Max, Mikkel BA, Elias, Albert, Nicco, Jone, Peder, N Mathias, Markus

Lag 2: Leon, Iver, Trym, Cornelius, Kristian K, Kasper, Lars, Filip RH, Martin FH, Peder T  

Lag 3: Dyrland, Myhre, Gaaserud, Viktor, Pavel, Mikkel K, Kristoffer, Johannes, Daniel M, Alex

N.B.: Det benyttes gressbaner på Skara. Ta med ett par gressko, eller i det minste sko med knotter, og evt. et par kunstgressko.

Her er kampoppsett for alle våre lag. Lag 2 heter Ullern 1 i P12-klassen, og lag 3 heter Ullern 2 i samme klasse. 

https://www.procup.se/cup/32990.htm?f=CLASS


Praktisk info: 

Vi sover på skole og reiser innover torsdag. Oppmøte er senest 17:00. Sindre Næss har allerede lagt ut tilstrekkelig info om reisen på Facebook. 

Øvrig info:

·        Vi sover på skole sammen. Anders og Mush sover sammen med guttene. Om det skulle oppstå noe som tilsier at vi trenger hjelp, så er det fint om 1-2 foreldre står klare til å bidra, om nødvendig overnatte på skolen.

·        Vi får middag torsdag kveld, frokost, lunsj og middag fredag og lørdag, og frokost og lunsj på søndag. Ta med matboks likevel, som det står i pakkelista. Kan godt hende man trenger litt påfyll under ei travel og aktiv helg! En liten matpakke til bilturen på torsdag vil nok være lurt også.

Pakkeliste:

·        Liggeunderlag/oppblåsbar madrass

·        Sovepose + evt. pute (anbefales!)

·        Toalettsaker

·        Håndkle

·        DRAKT, SHORTS og STRØMPER

·        FOTBALLSKO, gjerne to par.

·        Leggskinn

·        Matboks (anbefales!)

·        Drikkeflaske (får kjøpt en Ullern-flaske av Anders for 50kr ila. uka om du mangler)

·        Ullern-genser (rød)/Ullern-jakke (rød/sort). Denne skal vi bruke under oppvarming til kamp, men også når vi spiser fellesmåltid på skolen.

·        Mobiltelefon (se også kjøreregler litt lenger ned)

·        Nok tørt ombytte.

·        Lommepenger: Maks 200 kroner

IKKE nettbrett og bærbar PC eller noe sånt, om noen i det hele tatt tenkte tanken.

Kjøreregler (viktigst at spillerne leser denne!):

·        Vi er i Skara for å bedrive idrett, så vi avstår fra godteri og sukkerholdige drikker denne helga her. Ja, dette inkluderer kjeks, potetgull, boller, brus og is. Red bull og slike energidrikker er forbudt. Det som er tillatt: sjokomelk rett etter kamp (helst YT, da den inneholder mer protein), mellombarer eller new energy kort tid før kamp, nøttemiks. Det er mulig vi trenerne legger inn et lite vindu hvor vi setter av tid til litt godis og mobilspilling på lørdag kveld, om oppførselen er god. Det får dere spillerne da beskjed om. Man får også lov til å kjøpe seg én is per dag.

·        Mobiltelefon er forbudt når vi spiser sammen. Vi er her som et lag, og da er vi sosiale mens vi spiser.

·        Det oppfordres til et minimumsbruk av mobiltelefonen generelt. Om vi ser at enkelte blir for opphengt i telefonen sin, så vil vi trenerne konfiskere den for en periode.

·        Leggetid: I seng med lysene slukket 22:00.

·        Alle tidspunktene spillerne får av Anders og Jakob er absolutte, og vi vil alltid skrive det tidspunktet man senest skal starte noe. F.eks.: Hvis det står frokost kl. 08:00, betyr det at vi begynner å spise senest 08:00. Det samme gjelder for ALLE tidspunkter. Blir ikke tidspunktene overholdt, går det utover spilletid. à Klarer du ikke å møte til satt tidspunkt, må du gi beskjed til Anders eller Jakob på SMS (har du ikke numrene våre, så skaff deg dem. Står under kontaktinfo på hjemmesiden vår).

·        Det viktigste med turen er at vi alle skal ha det gøy og trives sammen. Det betyr at ingen skal bli utelatt fra noe som helst! Gjør ditt for at de andre skal ha det trivelig på tur, og vær den beste utgaven av deg selv for resten av laget.

·        Hvis det måtte oppstå noe i løpet av helga som du ikke synes er greit, så si ifra til Anders med en gang.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.