MSA: En svært innholdsrik uke er unnagjort

Postet av Ullern Fotball den 27. Mai 2019

MSA har nettopp avsluttet en skikkelig utfordrende uke. Høydepunktet var cupkampen mot Strømsgodset, hvor spillere, tilskuere og frivillige gjorde sitt til at hele klubben fikk oppleve et flott arrangement. Klubbens helter befinner seg definitivt ikke bare på banen, de er over alt hvor vi snur oss!

Trener Didrik oppsummerer uka som gikk slik:

En vanskelig uke er unnagjort og vi står dessverre igjen med mindre enn vi hadde håpet på.

Mot Mjøndalen 2 møter vi et veldig sterkt rekruttlag, blant de ti spillerne fra start som hadde A lagskontrakt startet også Sell, Thorhallsson og Betten Hansen som alle tre satt på benken mot Rosenborg i eliteserien dagen før. Vi starter kampen fryktelig dårlig og sliter hele den første omgangen med å komme skikkelig inn i kampen. I andre omgang gjør vi noen justeringer og samtidig som MIF2 bytter seg svakere tar vi litt over utover i omgangen og får reduseringen som gir oss 1p. Den første omgangen er sannsynligvis årets svakeste, og vi gir sådan fra oss 3 viktige poeng ved at vi kun møter opp til én omgang.

Bedre skulle det blir mot Strømsgodset, men heller ikke her blir sluttresultatet det vi hadde håpet på. Vi angriper kampen på nøyaktig samme måte som alle andre kamper og vi treffer godt med strategien. De første 10-15 minuttene er vi det beste laget og skaper sjanser til å gå opp i ledelsen. Naturligvis kommer Strømsgodset mer inn i kampen underveis og omgangen jevner seg ut. Kort oppsummert skaper vi tre store muligheter, mens Godset kun har én mulighet i tillegg til målet de scorer etter en rekke tilfeldigheter, foruten om dette er omgangen jevn. Mot slutten av omgangen får vår sentrale midtbanespiller sitt andre gule og blir sendt i garderoben. Denne situasjonen har vi sett veldig nøye på og kan ikke si annet enn at dette er en pinlig dommeravgjørelse som ødelegger kampen. Vi går altså til pause med 10 mann på stillingen 0-1 mot ett eliteserielag. I garderoben viser spillergruppa virkelig karakter, alle føler at vi henger svært godt med i kampen og at det fortsatt ikke er en umulig oppgave som står foran oss. I andre omgang skal gutta virkelig ha skryt for den innsatsen og moralen de viser de siste 45. Med en mann mer skaper Strømsgodset en del halvfarlige sjanser som fort kunne punktert kampen, men både forsvarsrekka og keeper gjør en kanon omgang og holder oss inne i kampen. I andre enden sørger midtbanen og angrepsspillerne våre for å skape nok målsjanser til at vi faktisk kunne tatt med oss noe fra denne kampen. Vi holder det svært spennende hele veien inn og kun tilfeldigheter sørger for at vi ikke scorer i denne kampen.

Ikke mer enn tre dager etter ventet nok en eliteserieklubb. Med landslagspause kommende uke kunne Vålerenga sitt rekruttlag stille med hele 6 spillere fra A stallen. Kampen er helt jevn hele veien igjennom, men serielederene er effektive og scorer på de to eneste avslutningene de har på mål i første omgang. Selv skaper vi mer enn nok sjanser til å både utlikne og gå opp i ledelsen, men vi er dessverre alt for svake foran mål i denne kampen. Det er ingen poeng i å spare på hederlige tap så vi risikerer mer mot slutten av kampen for å få med oss noe, men dette fører heller til at VIF2 punkterer kampen ved å sette inn 2 scoringer helt på tampen.

Etter å ha sett igjennom alle tre kampene kan jeg med trygghet si at vi er små detaljer unna å ta med oss en hel del mer fra disse kampene enn det vi nå står igjen med. Selv om vi er skuffet over å ikke ha vunnet minst én av de tre kampene denne uken er det ingenting å få gjort noe med de kampene som er spilt. Vi tar med oss det vi kan i form av konkrete utviklingsmål og ser frem mot neste kamp, da kommer Drøbak Frogn på besøk til Ullern CC Vest Arena for å spille om 3 nye poeng.