Storkamp mot Godset på torsdag! - Didriks tanker i forkant

Postet av Ullern Fotball den 21. Mai 2019


Norgesmesterskapet 2019!

Jeg tror det er en underdrivelse å si at spillerne ser frem til denne kampen. Med fjorårets nervepirrende oppgjør mot Stabæk friskt i minne er det nok mange forventninger til denne kampen, spesielt for de som spilte og opplevde oppgjøret i fjor.

Det at vi nå er i 2.runde i NM og har slått ut 2.divisjonslaget Oppsal etter å ha ligget under 3-0 på bortebane til pause er en meget solid prestasjon i seg selv. Denne kampen kunne vel ikke blitt en bedre oppladning til 2.runde eller et bedre bevis på at det er fullt mulig å slå lag fra høyere divisjoner til tross for at det så tilnærmet umulig ut.

Strømsgodset har slitt i serieåpningen i eliteserien med kun to seiere og 9 poeng på de 9 første kampene, noe som plasserer de 2 små poeng over nedrykksstreken. Onsdag forrige uke kom også nyheten om at Bjørn Petter Ingebretsen trekker seg som hovedtrener på grunn av helsemessige årsaker. Det skjer med andre ord litt av hvert i klubben og ting går ikke helt på skinner for drammenslaget for øyeblikket.

Til tross for litt utfordringer hos motstanderen vår forventes det en kamp hvor alt må "klaffe" for at vi i det hele tatt skal kunne henge med. "Nesten-bragden" mot Stabæk er en kamp av den sjeldne typen mot et lag som tilhører godt og vel tre divisjoner opp i seriesystemet.

Helt ærlig gjør vi ikke annet enn å glede oss veldig til å spille denne kampen foran Ullern Ulltras og øvrige supportere, og vi skal selvsagt gjøre vårt aller beste.

Vi skal som alltid være godt forberedt og legge opp en strategi som passer motstanderen vi møter, ikke minst skal vi som vi også alltid gjør gå ut for å vinne hver eneste fotballkamp.

Med gode forberedelser, en spillertropp som presterer opp mot toppnivået sitt og en håndfull flaks har det skjedd større bragder i fotballen enn at 3.divisjonslaget Ullern skulle ta seg videre til 3.runde i cupen på bekostning av Strømsgodset. Ikke minst vil jeg anta at akkurat nå, med et tett kampprogram og et snev av prestasjoner under det som forventes i Drammen får vi sannsynlighet heller ikke en bedre sjanse til å slå et eliteserielag på lang tid.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc