MSA: Ullern møter tre eliteserieklubber neste uke

Postet av Ullern Fotball den 18. Mai 2019


Kommende uke møter Ullern MSA ikke mindre enn tre eliteserieklubber:

- Mandag 20/5 kl. 19: Hjemmekamp mot Mjøndalen 2

- Torsdag 23/5 kl. 18: NM runde 2 mot Strømsgodset. Les mer her: https://fotball.ullern.no/blog/post/144084/nm-2.-runde-ullern-stromsgodset!?ispage=true

- Søndag 26/5 kl. 13: Kamp mot Vålerenga 2 på Intility Arena

Trener Didrik har følgende å si om uken som kommer:

Vi står ovenfor en svær tøff uke der vi møter Mjøndalen2, Strømsgodset og Vålerenga2 på syv dager. Mjøndalen2 har slitt litt i innledningen av sesongen, men har spilt jevnt med motstanderen i alle kampene. Det som er spesielt med disse rekruttlagene er at vi møter spillere som har fast treningshverdag med eliteserielaget. I forrige kamp stilte Mjøndalen2 med hele 9 spillere fra A troppen, så det blir spennende å se hva de stiller opp med mot oss.

Selv må vi fortsette den gode trenden vi har hatt. Vi kommer fra en veldig god prestasjon mot FK Tønsberg der vi i lengre perioder enn før viser noe som kan tenkes å være i nærheten av toppnivået vårt. I de mindre gode periodene må vi bli flinkere til å opprettholde intensiteten i presset vårt, samtidig som vi er tålmodige nok til å unngå frispark rett utenfor vår egen 16 meter.

Rikets tilstand forøvrig er at Rasmus begynner å nærme seg retur til spill, det er gledelig. Skaden til Bendik ser ut for å bli mer langvarig enn først antatt, noe som er fryktelig synd med tanke på den gode pre-season og sesongstarten han hadde. Både Espen og Terje er ferdig opererte og ser fremover, der sistnevnte er i god rute med rehabiliteringen. Ellers kan det nevnes at vi har fått låne Kasper Hoftvedt fra Kjelsås. Kasper kommer opprinnelig fra Skeid, men har den siste perioden vært en del av A stallen til Kjelsås. Han har ennå ikke fått noen innhopp på Kjelsås som for øyeblikket gjør det meget bra i 2.divisjon. Han er primært kantspiller og er hentet inn fordi vi med vår skadesituasjon har hatt behov for flere offensive alternativer. Vi ønsker Kasper velkommen og takker samtidig Eivind Kampen og Kjelsås for samarbeidet.

Vi gleder oss til en innholdsrik uke og ser frem til å ta med oss så mange seire som mulig!
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc