MSB med sterk borteseier mot Korsvoll

Postet av Ullern Fotball den 14. Mai 2019

Det er tett kampprogram for klubbens seniorlag i 4.divisjon. Vi er på Korsvollbanen søndag 12. mai med kun 5 dager siden forrige match og 2 dager til neste.

Likevel; Duggfriskt tilstede søndag formiddag sto bortelaget i sine vakre liljehvite trøyer med Ullernlogo. En sedvanlig troppemiks av A-lagsspillere (9) og juniorgutter (3).

Vertskapet Korsvoll IL fikk kunstgressbanen sin i 2003, som gav umiddelbar effekt for Korsvolls A-lag som året før spilte i 4.divisjon. I 2005 vant Korsvoll sin 3.divisjonsavdeling og rykket videre opp til 2.divisjon og holdt seg på dette nivået frem til 2010. Fra 2011 og frem til 2017 var det normalt stødig 3.divisjonsspill for publikum på Korsvollbanen. Men, ingenting varer evig; Oppsettet for sesongen 2018 tilsa 3.divisjonspill for Korsvoll med en rekke lag fra Nord-Norge, som må ha kostet både penger, tid og krefter for våre blåtrøyede venner - og nedrykk til 4.divisjon for 2019 var et faktum.

Med Korsvollhistorien som introduksjon, skrives følgende av kampleder Alexander Bendiksen om søndagens kamp; Vi visste på forhånd at dette kom til å bli en tøff kamp mot et lag (klubb) som har en lang historie bak seg i 2.divisjon for ikke mange år siden. Etter mange balltap fra begge lag første 30 min får vi tak på kampen og spiller et veldig godt siste kvarter av 1.omgang hvor Korsvoll også går litt tom. Planen var å fortsette å ha ballen mye i 2. og la de løpe i mellom - kontrollere kampen som det så fint heter. Derimot ble det en langt mer åpen kamp enn vi hadde ønsket og det blir tendenser til hawaii. Uansett, veldig gledelig at vi avgjør kampen helt på tampen og tar med oss 3 sterke poeng hjem til Ullern!


Korsvoll – Ullern B   2-3 (1-2)

Korsvoll kunstgress, søndag 12.05.19 kl.1400

Ullerns mål: Semlitsch (str. 12 min, 88 min), Ihlen (31 min)

Gule kort: Gulstad, Mattson, Hovdal og Morthen (alle Korsvoll), Sandberg (Ullern)

Kioskutvalg/-betjening: Terningkast 6


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc