Ukeplan uke 20

Postet av Ullern Fotball den 12. Mai 2019

3 kamper i uken som gikk, mot henholdsvis Skeid, Røa og ØHIL. I førstnevnte spiller vi to så ulike omganger som jeg kan huske at vi noen gang har gjennomført i løpet av en og samme kamp, med en førsteomgang hvor vi rett og slett ikke gjør så godt vi kan, men hever oss voldsomt i den andre omgangen og spiller helt jevnt med seriens beste lag pdd. Får satt sammen to omganger slik som den andre mot Skeid i en og samme kamp, blir vi vanskelige å ha med å gjøre. 

Hjemme mot Røa på en regnfull torsdag, gjør vi oss absolutt ikke bort, men slipper inn litt enkle mål, mål som ikke skyldes mangel på hverken innsats eller forsøk på korrekt utførelse av arbeidsoppgaver, noe som alltid er å foretrekke om man først skal måtte strekke våpen. Man får ikke gjort så mye mer enn sitt aller beste. 

På lørdag er det ØHIL som kommer på besøk, her gjør vi en helt jevn kamp og, men vi starter med å rote ballen i eget mål omtrent rett etter at dommeren har blåst i gang oppgjøret. Slike mål er absolutt mulig å unngå, og lukes enkelt vekk med litt bedre konsentrasjon og kommunikasjon.
Vi bruker litt tid på å se igjen det vi øver på på trening, med overtall rundt ballfører slik at vi enklere får spilt oss fremover i banen, men mot slutten av den andre omgangen setter vi sammen et par angrep som gir meg håp for fremtiden og at vi sakte men sikkert nærmer oss en utgave av oss vi ønsker å se og som vi jobber for hver eneste økt. 


Mandag, 15.00 - 16.30.
Oppvarming m/styrke, 1v1/2v2, spill

Tirsdag, 18.30 - 20.00
Oppvarming m/styrke, avslutninger, spill

Onsdag, 15.00 - 16.30
Oppvarming, possession, spill 

Torsdag. Seriekamp, oppmøte på Bjølsen kl 19.45. 


Utstyr besørges av de første som ankommer økten, som også bestemmer hvem som tar dette inn igjen. Sørg for nok vester med samme farge, små hatter, også de i samme farge, og luft i ballene. 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc