MSA: NM runde 1 på onsdag

Postet av Ullern Fotball den 29. Apr 2019


Onsdag 1. mai kl. 15:00 står Håkon Helland Hoseth (bildet) og resten av A-laget klare til å gi alt og mere til i første NM-runde mot Oppsal. Siden Oppsal langt på overtid er i ferd med å få nytt kunstgress, spilles kampen på KFUM arena.

I 2018-sesongen var Oppsal i samme 3.-divisjonsavdeling som oss. Laget gjorde mer eller mindre rent bord i serien, noe som resulterte i velfortjent opprykk og spill i 2.-divisjon i år. 

Gutta våre er helt klart revansjelystne etter fjorårets to seriekamptap mot Oppsal og NM-tapet mot Stabæk. De er også imponert, inspirert og motivert av juniorlagets NM-seier mot Stabæk i sin runde 1 forrige uke! 

Vi håper mange av klubbens støttespillere møter opp på Ekebergsletta for å hjelpe laget med å vinne kampen på banen og klubben til å vinne tribunen. 

Laget og trener Didrik er godt forberedt på hva vi har i vente: Et godt og robust lag i 4-4-2 som kommer til å stå opp i duellspillet. De liker å angripe i korridorene og scorer mye etter pasninger og innlegg fra disse områdene. Det er et lag som er godt organiserte og spiller en ganske tradisjonell 4-4-2 med splitt av de to sentrale, kanter som utfordrer 1v1 eller drar seg innover i banen og får overlapp fra back. Stoppere som crosser og to hardtarbeidende spisser som har levert mye mål i fjoråret.

Linker til referater fra siste kamper mot Oppsal:

- Pre-season: 2018: https://ullern.no/index.php/fotball-hovedmeny/nyheter-arkiv/9059-msa-ullern-6-1-oppsal

- Vårkamp 2018:   https://ullern.no/index.php/fotball-hovedmeny/nyheter-arkiv/9292-msa-knepent-tap-mot-serielederen 

- Høstkamp 2018:   https://ullern.no/index.php/fotball-hovedmeny/nyheter-arkiv/9471-msa-0-2-mot-oppsal  


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc