Ukeplan uke 18

Postet av Ullern Fotball den 28. Apr 2019

Forsøker oss på en ny uke. Uken som gikk inneholdt to økter og to kamper. En god del likheter mellom de to kampene vi spiller mot henholdsvis Heming og Hasle-Løren. Vi gjør gode førsteomganger, for så å miste initiativet, bli trykt tilbake i banen, satt under press og i begge kampene glipper poengene helt mot slutten. 

Vi går inn til kampen mot Heming som antatte underdogs (Heming klare favoritter), men innsatsen er på topp fra første spark på ballen og vi spiller en helt jevn omgang. Vi havner tidlig under i 2. omgang, men får jobbet oss tilbake og får 1-1 midtveis på en av våre få visitter på Hemings halvdel. 1-2 sitter etter ett av våre utallige balltap på egen halvdel, hvor tilslutt Josefine må strekke våpen etter å ha holdt oss inne i kampen på bemerkelsesverdig vis med den ene redningen etter den andre. Vi gjør uansett en mer enn godkjent kamp mot et lag som, sammen med Korsvoll, har meldt seg på et nivå de mer enn behersker. 

På lørdag løsner det endelig offensivt, i alle fall i større grad enn tidligere. Vi leder 3-0 tidlig i 2. omgang, etter å ha hatt brukbar kontroll i den første omgangen, men som jeg har nevnt tidligere, så må vi bl.a bli flinkere til å identifisere (potensielle) problemer og få justert deretter. Denne gangen var det bortelagets nr. 9 som stod bak alt de hadde å komme med, men da vi ikke evnet å håndtere henne, fikk hun egenhendig slept laget sitt tilbake til 3-3. Surt (sa reven), men godkjent 1. omgang, så må vi lære oss, eller øve på å, prestere over 2x35 min. 

1 kamp denne uken, torsdag hjemme mot Ready. 

Mandag, 15.00 - 16.30. Oppvarming m/styrke, possession eller omstilling, spill

Tirsdag, 18.45 - 20.15. Oppvarming, avslutninger, spill

Onsdag, 15.00 - 16.30. Oppvarming m/styrke, possession, spill. 

Torsdag, seriekamp borte mot Ready. Oppmøte kl 19.45 på "Gressbanen".  


                                                   (Vinneren av lørdagens straffekonk)


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc