MSA: Årets første seier

Postet av Ullern Fotball den 28. Apr 2019


Ullern - Ready 2-1 (2-0)

2. min 1-0 ved Finn Badou Jor, 8. min 2-0 ved Lars Jensen Austnes, reduseringen kom i det 85. min.

Ullern stilte med følgende lag; Johan Halvorsen Mork, Tobias Løken, Espen Lindøe, Eivind Stender, Henry August Isegran, Joakim Emilsen Schreuder, Håkon Helland Hoseth, Johannes Bakken Dieserud, Nyemah Roman Brownell, Lars Jensen Austnes, Finn Badou Jor (Sigurd Semlitsch 78 min)


Dagens Ullerngutt ble Lars Jensen Austnes som premieres med en middag for to på Kaktus mat og vinhus.

Til venstre i bildet under.


Vi tok en prat med hovedtrener Bjella etter 2-1 seieren mot Ready.

- Da var den første seieren et faktum, hvordan oppsummerer du kampen?
Det ble et nabooppgjør som ble litt mer spennende enn det vi håpet på i sluttminuttene. Vi får en virkelig god start og scorer tidlig i første omgang. Spillemessig spiller vi nok vår beste omgang til nå. Vi lykkes tidvis veldig godt med kampstrategien vår og jeg mener vi har fullstendig kontroll frem til noen minutter før pausen med unntak av en kjempesjanse der Mork redder mesterlig. Ready har noen fine kombinasjoner i mellomrommet uten at det blir spesielt farlig. Vi starter også andre omgang bra og burde punktert kampen med en 3-0 scoring i løpet av den første timen. I det 85 minutt får Ready en sen scoring og får naturligvis troen på at det er mulig å ta med seg poeng, noe som fører til at de flytter opp mye folk og vi får et kampbilde der vi selv er mest opptatte av å holde tett bakover.

- Noen spillere du vil trekke frem i dag?
Først og fremst er dette en veldig flott laginnsats. Vi trenger at samtlige 11 spillere har samme forståelse og lojalitet til strategien og først da legger til rette for at enkeltspillere kan utrette det lille ekstra. Jeg synes det er spesielt to spillere som spiller sine beste minutter til nå. Lars som ble kåret til BB viser i dag hva som bor i han. Gode ferdigheter 1v1 offensivt, en veldig fin høyre fot. Den andre spilleren jeg vil trekke frem er Stender, han står virkelig frem i duellspillet i dag og jeg tror ikke han taper en eneste duell i lufta. Når jeg tenker meg om er det mange andre jeg kan trekke frem. Resten av B4 var veldig solid i dag, spesielt er de gode til å sikre for hverandre når en støter ut av leddet, noe som er helt avgjørende for å ikke slippe inn mål etter åpent spill, midtbanen fremstår trygg med ball og sammen med begge kantspillerne legger de ned mange meter og et godt stykke arbeid. Finn scorer igjen i sin tredje kamp på rad.

- Det var mange tilskuere på kamp i dag, litt ekstra gøy med mye folk?
Ja absolutt. Vi setter veldig stor pris på at det kommer mange å støtter oss og jeg tror spillerne også synes det er litt ekstra gøy med unge Ullernspillere som lager liv og heier dem frem. Dette ble en seier som tilhører alle i klubben.

- Det er ikke lange pausen dere får, allerede til onsdag venter Oppsal i cupen. Hva venter oss i den kampen?
Et godt og robust lag i 4-4-2 som kommer til å stå opp i duellspillet. De liker å angripe i korridorene og scorer mye etter pasninger og innlegg fra disse områdene. I fjor rykket de fortjent opp med solid margin til 2.divisjon og de kommer nå fra en uavgjort kamp mot Kjelsås. Det er et lag som er godt organiserte og spiller en ganske tradisjonell 4-4-2 med splitt av de to sentrale, kanter som utfordrer 1v1 eller drar seg innover i banen og får overlapp fra back. Stoppere som crosser og to hardtarbeidende spisser som har levert mye mål i fjoråret.
Vi gleder oss til å måle krefter i denne kampen.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc