Uke 18 - sosialt arrangement og kamper for alle lag

Postet av Ullern Fotball den 27. Apr 2019

Ny, spennende og innholdsrik uke står for tur. Husk sosialkomiteens arrangement på onsdag, 1. mai. Ellers er det kamper for alle fire lag, og hele satsningsgruppen spiller på onsdag. 

Lag 2 med en god prestasjon mot Asker forrige uke!

På tirsdag spiller lag 4, altså TG3, kamp igjen, etter ei friuke forrige uke. Sist kamp så møtte det bare 7 spillere til kamp, og da manglet det forfall fra et par. Da blir det ikke særlig gøy for noen av dem som møter opp, verken trener eller spillere. Viktigheten av å møte til kamp kan ikke understrekes nok. Ei heller viktigheten av å melde forfall til kamp, sånn at vi kan få reddet oss inn på ett eller annet vis. Det er viktig for oss å ha et godt tilbud til dem som ikke vil delta på sats, og da er det viktig at særlig slike ting er på plass. Meld forfall til Lukas Gallo så fort som mulig, om du vet at du ikke kan stille!

Ellers takker jeg for deltakelsen på Kick off-arrangementet, og håper å se mange av 07-spillerne og -foreldrene på A-lagets hjemmekamper senere i sesongen også. 

Ukens tema:

Spill i begge bokser + dødballer 

Utstyrsansvarlige:

TG1:

Jone tar ut vester og kjegler før treningen. Pass på å ta med minst to farger av vester (8 av hver farge) og nok kjegler (20-25 stykker). Legg utstyret der det ser ut som vi skal være. 

Nicco og Albert tar med vårt ballnett med hvite baller ut (minst 15 stykker). Sørg for at det er nok luft i ballene, og pump dem opp hvis det ikke er det! Legg ballnettet der det ser ut som vi skal være. 

Samuel tar med vestene og kjeglene inn etter treningen. Vestene skal legges tilbake på hanken og ikke legges på gulvet i bua. Kjeglene sorteres etter farge. 

Trym og Martin G tar med ballnettet inn i ballboden etter trening. 

_____________________________________________________________________________

TG2

Lars tar ut vester og kjegler før treningen. Pass på å ta med minst to farger av vester (8 av hver farge) og nok kjegler (20-25 stykker). Legg utstyret der det ser ut som vi skal være. 

Magnus D og Mikkel K tar med vårt ballnett med hvite baller ut (minst 15 stykker). Sørg for at det er nok luft i ballene, og pump dem opp hvis det ikke er det! Legg ballnettet der det ser ut som vi skal være. 

Viktor tar med vestene og kjeglene inn etter treningen. Vestene skal legges tilbake på hanken og ikke legges på gulvet i bua. Kjeglene sorteres etter farge. 

Alexander og Kasper tar med ballnettet inn i ballboden etter trening.

_____________________________________________________________________________

TG3: 

Jonathan T tar ut vester og kjegler før treningen. Pass på å ta med minst to farger av vester (8 av hver farge) og nok kjegler (20-25 stykker). Legg utstyret der det ser ut som vi skal være. 

Marius SS og Jonathan MB tar med et ballnett med hvite baller ut (minst 15 stykker). Sørg for at det er nok luft i ballene, og pump dem opp hvis det ikke er det! Legg ballnettet der det ser ut som vi skal være. 

Herman HL tar med vestene og kjeglene inn etter treningen. Vestene skal legges tilbake på hanken og ikke legges på gulvet i bua. Kjeglene sorteres etter farge. 


Mandag

KL. 15:00-16:30. Trening for satsningsgruppene: 

·Firkanter

·Pasningsøvelse / possession

·Spill

Tirsdag

KAMP – Ullern 4 vs. BVH Grønn kl. 18:55 på Ullern kunstgress 2. Oppmøte senest 18:25 på gamlebanen. Tropp: Alle i TG3

Onsdag

KL. 12:00-15:00. Sosialt arrangement for hele kullet! «Sos.kom inviterer til spill og lek, kaker/boller og saft på 1.mai på banen. Tre lag skal spille kamp på kveldstid, så dette blir mer lek enn trening. Vi satser fint vær, hvis ikke spiser vi i klubbhuset. Kjekt om mange kommer ».

KAMP – Frigg vs. Ullern 1 kl. 19:10 på Tørteberg kunstgress 2. Oppmøte senest 18:40 på banen på Tørteberg. Tropp: Max, Mathias, Martin Ø, Mikkel BA, Peder N, Elias R, Samuel W, Nicco, Jone N, Albert, Markus, Ludde, William (08)

KAMP – Koll vs. Ullern 2 kl. 19:10 på Kringsjå kunstgress 2. Oppmøte senest 18:40 ved klubbhuset på Kringsjå. Tropp: Gaaserud, Mikkel K, Cornelius, Martin FH, Sebby, Myhre, Dyrland, Kleivdal, Herman JC, Henke, Trym N, Lars, Kasper. Gaaserud tar med keeperhansker, men vi bytter på å stå i målet. 

KAMP – Haslum 3 - Ullern 3 kl. 19:10 på Haslum kunstgress. Oppmøte senest 18:40 på Haslum. Tropp: Filip R, Alex L, Pavel, Iver, Leon, Viktor, Olav Heyerdahl, Johan F, Daniel M, Johannes, Kristoffer, Benjamin, Hugo, Arkady, Phillip TM

Torsdag

Egentrening/fri

Fredag

KL. 15:00-16:30. Trening for TG1 og TG2. Innhold: 

·Ballmestring

·2v1/3v2

·Spill på stor bane for TG1 (9-er?), spill på så stor bane som mulig for TG2. 

·Konkurranse

KL. 15:00-16:30. Trening for TG3. Innhold: 

·Firkanter

·1v1/2v2

·Spill på liten bane (3v3/4v4)

·Konkurranse

Lørdag

KL. 10:00-11:30. Trening for satsningsgruppene (gamlebanen). Innhold: 

·Oppvarming og sprinter

·1v1

·Spill på så stor bane som mulig

Søndag

Egentrening/fri

Fantastisk heiagjeng på onsdagskampene forrige uke. Vi håper på gjentakelse! Foto: Sindre Næss0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc