Til foreldrene: Hvordan planlegge årets kamper i familiekalenderne?

Postet av Ullern Fotball den 8. Apr 2019

Hei!

Spørsmål 1 står i overskrifta. Spørsmål 2 knytter seg til kommunikasjonsplattform.

Det er ikke utenkelig at det kommer en totalendring av sistnevnte på et eller annet tidspunkt, men for nå man over i den måten vi gjør dette på alle kull fra 2008 og oppover. Det er denne nettsiden som er kommunikasjonsplattformen vår - ikke Facebook. FB-gruppa er kun et supplement. Det er her man skal følge med for å få med seg det man trenger - det gjelder både store og enda større.

Så til spørsmål 1, der spørsmål 2 forsåvidt er en del av det:

Dere kommer dessverre ikke til å få vite nøyaktig hvilke kamper deres gutt skal spille for en tid fremover. Lagene settes opp etter en kontinuerlig vurdering av hvilket nivå som er mest riktig å spille på. I tillegg til at det kan være mange faktorer som spiller inn og gjør at man vil gjøre endringer i troppene fra en uke til en annen - pluss det åpenbare at noen spillere alltid bør flytte litt mellom nivåer. Heldigvis (i denne praktiske forbindelse) er det dog sånn at det veldig langt fra blir totalt omstokk her fra uke til uke. Ferdighetsutvikling, fysisk utvikling, og alt annet som spiller inn, går tregere enn som så. Det ligger altså ikke veldig langt frem i tid at dere alt vet ganske godt hvilket lag dere spiller på, og de som er litt på vippen til enhver tid, vet også det. Tropper legges i ukeplanen som Nicolas kommer til å publisere hver fredag fremover

En del vil kanskje føle at fordelen for familien i å bare kunne dunke inn alle kamper for året i kalenderen, trumfer våre fotballidiotiske grunner til ikke å sette faste kamptropper for en lang periode, men der velger vi å holde på et best mulig sportslig opplegg. I min egen lille husholdning ville det sikkert vært delt forståelse for dette, så jeg har ikke vanskelig for å se motargumenter.

Så er det også sånn at vi er ganske så fleksible! Om din sønn har pleid å spille på lag 2, men en dato ikke passer, si fra så kan han spille lag 1 eller 3 i stedet den uka. Om en som alltid har spilt lag 2 blir satt på lag 1 en uke, har vi forståelse om planer allerede var lagt. Da får vi i stedet gjøre endringa uka etter.

Lita veiledning for å putte fornuftig terminliste i deres kalender:

Lag 1 (G12 Ullern-5) https://www.fotball.no/fotballdata/lag/kamper/?fiksId=6636 De som trolig har dette som kamparena i aller nærmeste fremtid, tror jeg vet det selv. Det deles i grupper på alle treninger, og det har ikke vært enorm omveltning på lag 1 i Akademiligaen seneste tid. 

Lag 2 (G12 Ullern-6) Har du stort sett vært på lag 2 i Akademiligaen? Kanskje veksler litt mellom gr 1 og 2 på trening? Da er det sikkert ikke dumt å abonnere på denne kalenderen https://www.fotball.no/fotballdata/lag/kamper/?fiksId=138692

Lag 3 (G12 Ullern-7) https://www.fotball.no/fotballdata/lag/kamper/?fiksId=6637 De som ikke finner seg i kategoriene over, og de som ikke har vært i begge kamptropper til lag 4 enda (ser dog at ikke tropp til torsdag lag 4 er lagt ut, det skulle vi hatt klart før denne tid og skal få asap)

Lag 4 (G11 Ullern-1) https://www.fotball.no/fotballdata/lag/kamper/?fiksId=6638 Er gutten nå på torsdag i denne kamptroppen for 2.uke på rad, er det rimelig å forvente at disse kampene er høyaktuelle også utover våren.

Lag 5 (G11 Ullern-2) Her har foreldre som skal legge denne i kalenderen kommunisert direkte med meg på mail.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc