Jr: Interkretslaget med historisk seier mot Skedsmo

Postet av Ullern Fotball den 4. Apr 2019

For aller første gang i Ullern Fotball sin historie så tok et juniorlag poeng i Interkrets serien. Dagens 5-1 seier mot Skedsmo kom i den tredje seriekamp for året og gjør at Ullerngutta etter litt stang ut i to kamper tok sine første poeng for sesongen. 

Ullern fra start: Jesper N. Wold, William M. Haugen - Erlend R. Ellingsen - Christian Ågnes - Daniel Smedsrud, Mikael Foss Andersen - Magnus Fosen - Jacob S. Wilhelmsen, Jørgen Crook Labråten. 

Bytter: Adrien Vachaud i det 69 min for Foss Andersen, Teoman K. Andresen i det 75 min for Mikkel Hagen, Jacob Fredrikstad i det 82 min for Smedsrud, Tobias Røang i det 84 min for Wold og Jon V. Eriksen i det 86 min for Ellingsen. 

Resultat: 5-1 (2-0)

Mål av: Foss Andersen X2, Labråten, Hagen og Andresen. 

Dagens Ullerngutt: Wilhelmsen leverte en meget god kamp og stod bak mye av det Ullernlaget skapte offensivt. 

Kampreferat: 

Trenerapparatet var godt fornøyde når 5 min passert og en ikke lå under, derifra og ut var det dermed duket for tidenes første Junior Interkrets seier. Ullern åpnet best og spilte flere ganger av Skedsmo sitt høye press med både korte og lengre pasninger, der det tidligere har blitt mest korte på så høyt risikonivå at en har skapt mer trøbbel for seg selv enn motstanderen. Skedsmo var slett ikke ufarlige på sine overganger og lange baller, men det var ingen tvil om at det var Ullernmål som kunne merkes var i en viss form for emning. Og 1-0 kom når Foss Andersen dro seg forbi mot venstre og satte ballen tilbake i motsatt hjørne for en utrusende keeper. Like før pause var det Labråten som var gjennom og satte ballen i korthjørnet og 2-0 til pause. 

2-0 er visstnok en farlig ledelse og ut av det blå sleivet en Skedsmo spiller ballen klin i motsatt kryss og publikum tenkte nok sitt etter en sesongåpning med flere merkelig mål mot for juniorgjengen. En for dagen meget god Wilhelmsen var igjen fri fra sin indreløperposisjon og på god vei inn i 16m så blir han felt og straffe til Ullern. Hagen trer frem og setter ballen såvidt forbi keeper sine fingre og 3-1 for hjemmelaget. To aktive indreløpere skapte stadig trøbbel for Skedsmo som i denne fasen av kampen stort sett kun har lange baller å by på. Foss Andersen er raskt frempå når Skedsmo roter bakerst, runder keeper og setter inn 4-1. Game over og med både baller i tverra og flere andre muligheter var det nå bare et spørsmål om hvor mye det kunne bli. Andresen har kommet inn og skaper med en gang situasjoner på sin høyreside, like før slutt blir han satt opp og skyter hardt midt på keeper. Men keeperen velger å ikke ta ballen og da er det flotte greier for Ullern og 5-1. Kamp slutt, 3 poeng og mye positivt å bygge videre på for Jr gjengen. 

Assistenttrener Johan Egil Rudi om kampen: 

Det er liten tvil om at vi i denne kampen åpner langt mer balansert i våre valg enn i de to første kampene der vi ofte har prøvd å spille av et press med liten grad av variasjon. Et høyt press gir oss muligheter lengre fremme i banen og det klarte vi å gjør i åpningen av dagens kamp. Når dueller vinnes og vi gradvis får kampen inn i et form for fordelaktig spor for vår del så må Skedsmo løpe mye. Etterhvert ser vi igjen mye av det vi har jobbet med offensivt og setter sammen en del meget fine angrep som nesten blir mål. Vi slipper ikke til mange sjansene, og det som kommer tar en god Wold i mål og en solid kamp av våre stoppere seg av. Vi tar med oss historiens 3 første interkretspoeng og masse positivt inn mot en ny treningsuke der vi skal forsterke det vi gjør bra og jobbe videre med å være enda råere på valg i oppbyggingen vår. Neste kamp mot Lørenskog som har åpnet med bravur blir en god test og vi gleder oss til fortsettelsen. 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc