Uke 14 - Seriestart!

Postet av Ullern Fotball den 31. Mar 2019

Takk for innsatsen i Larvik, både små og store! Nå ser vi frem mot ei ny uke med masse aktivitet og kamper, for seriestarten er endelig her. Mandag begynner lag 3, tirsdag lag 4, onsdag lag 1 og fredag lag 2. I tillegg har lag 3 og lag 1 treningskamper mot Stabæk i helga. Så her er det bare å henge med! Viktig at alle etterstreber å få nok søvn, spise nok mat etter trening og i løpet av dagen, og drikke nok vann – og spesielt i slike uker der det blir mye fotball.

Legg merke til at lag 2s kamp er flyttet fra onsdag til fredag, som informert om på Facebook på torsdag. Endringer i kamptidspunkt vil bli informert om i ukeplanene pluss Facebook fremover. Det er også blitt lagt ny baneplan, som medfører justeringer i treningstidene våre; førstkommende onsdag starter treningen 15:00, ikke 14:45. Og merk: Spillere som har kamp senere på dagen skal IKKE på trening før kampen. Det gjelder både denne uken og alle andre dager dette måtte krasje!

Kamptroppene ligger allerede i ukeplanen. Nytt oppmøtetidspunkt for sesongen er senest 30 minutter før kampstart med mindre det står noe annet (kan variere mellom lagene og fra kamp til kamp). De aller fleste kampene våre på hjemmebane går på gamlebanen.

Si ifra til Anders om du mangler kampdrakt (det tror jeg ingen gjør?), eller har ei som begynner å bli litt for liten.

Ellers må jeg bare si at det er veldig kjekt å ha fått tilbake dere som har hatt «vinterpause». Det er gøy å se dere på fotballbanen igjen, både dere på bredde og dere på sats!😊

Ukens tema:

Omstiller fra forsvar til angrep og fra angrep til forsvar (kontringer)

Utstyrsansvarlige:

TG1:

Jone tar ut vester og kjegler før treningen. Pass på å ta med minst to farger av vester (8 av hver farge) og nok kjegler (20-25 stykker). Legg utstyret der det ser ut som vi skal være.

Nicco og Albert tar med vårt ballnett med hvite baller ut (minst 15 stykker). Sørg for at det er nok luft i ballene, og pump dem opp hvis det ikke er det! Legg ballnettet der det ser ut som vi skal være.

Samuel tar med vestene og kjeglene inn etter treningen. Vestene skal legges tilbake på hanken og ikke legges på gulvet i bua. Kjeglene sorteres etter farge.

Trym og Martin G tar med ballnettet inn i ballboden etter trening.

_____________________________________________________________________________

TG2:

Lars tar ut vester og kjegler før treningen. Pass på å ta med minst to farger av vester (8 av hver farge) og nok kjegler (20-25 stykker). Legg utstyret der det ser ut som vi skal være.

Magnus D og Mikkel K tar med vårt ballnett med hvite baller ut (minst 15 stykker). Sørg for at det er nok luft i ballene, og pump dem opp hvis det ikke er det! Legg ballnettet der det ser ut som vi skal være.

Viktor tar med vestene og kjeglene inn etter treningen. Vestene skal legges tilbake på hanken og ikke legges på gulvet i bua. Kjeglene sorteres etter farge.

Alexander og Kasper tar med ballnettet inn i ballboden etter trening.

_____________________________________________________________________________

TG3:

Jonathan T tar ut vester og kjegler før treningen. Pass på å ta med minst to farger av vester (8 av hver farge) og nok kjegler (20-25 stykker). Legg utstyret der det ser ut som vi skal være.

Marius SS og Jonathan MB tar med et ballnett med hvite baller ut (minst 15 stykker). Sørg for at det er nok luft i ballene, og pump dem opp hvis det ikke er det! Legg ballnettet der det ser ut som vi skal være.

Herman HL tar med vestene og kjeglene inn etter treningen. Vestene skal legges tilbake på hanken og ikke legges på gulvet i bua. Kjeglene sorteres etter farge.

Mandag

KL. 16:30-18:00. Frivillig trening, satsningsgruppene.

KAMP - Heming 3 - Ullern 3, kl. 19.10 på Heming kg 9er. Oppmøte senest kl. 18:40* på Heming. Kamptropp: Filip R, Phillip TM, Alex L, Pavel, Iver, Leon, Viktor, Lars, Sondre, Olav Heyerdahl, Johan F, Daniel M, Johannes, Kristoffer, Benjamin, Hugo

*oppvarming ledes av Svein Øystein Lofthus, pappa til Lars, da Jakob er på A-lagstrening og kommer rett til kampstart etter den.

Tirsdag

KAMP – Ullern 4 - Holmen 3, kl. 18.55 på Ullern. Oppmøte senest kl. 18:25 på Ullern. Kamptropp: ALLE I TG3

Onsdag

KL.15:00-16:30. Trening satsningsgruppene og breddegruppen. 

·Oppvarming med ball / 1v1

·Fotballsprinter

·Spill

KAMP – Ullern 1 vs. Korsvoll akademi kl. 19:10 på Ullern. Oppmøte senest 18:35 på Ullern. Tropp: Max, Mathias, Martin Ø, Mikkel BA, Elias R, Samuel W, Nicco, Jone N, Ludwig, Albert, Erik

Torsdag

Egentrening/fri

Fredag

KL. 15:00-16:30. Trening satsningsgruppene. Innhold:

·Ballmestring

·2v1/3v2

·Spill på liten bane (3v3/4v4)

·Konkurranse

Lørdag

KAMP – Ullern 1 vs. Stabæk G08-1 kl. 12:30 på Nadderud. Oppmøte senest 12:00 på Nadderud. Tropp: Max, Mathias, Martin Ø, Mikkel BA, Peder N (om frisk), Elias R, Samuel W, Jone N, Steen, Gaaserud, Markus, Trym

KAMP – Ullern vs. Ullern (internkamp) kl. 14:00 på Ullern. Oppmøte senest 13:30 på Ullern. Tropp: ALLE i satsningsgruppene som IKKE skal spille lag 1-kamp på Nadderud.  

Søndag

Egentrening/fri


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc