MSA: 3 poeng i siste hjemmekamp for sesongen!

Postet av Alexander Bendiksen den 22. Okt 2024

Flint stod for tur i sesongens siste hjemmekamp og det skulle bli en etterlengtet opptur for de hvite og røde.

1.omg

Ullern leverer en god første omgang etter at Flint har vært farlig frempå de første 10 minuttene. Hjemmelaget styrer banespillet og kommer til en håndfull store målsjanser ila omgangen. Flint var et betydelig bedre fotballag nå enn de var når vi møtte de i Tønsberg i april. De har i tillegg en hyggelig og fyrrig Engelskmann på benken😁 Matias Victorio sender hjemmelaget i ledelsen etter en retur fra keeper og hjemmelaget kan gå fornøyd inn i garderoben.

2.omg

Det går knappe 40 sekunder før Flint utligner til 1-1 etter en rekke stygge balltap fra hjemmelaget. De neste 15 minuttene er det en seig fotballkamp å sitte og se på dersom du er supporter av hjemmelaget. Det blir veldig mange balltap som følge av et hjemmelaget velger å angripe der det er mye trafikk og lite plass. Heldigvis klarer bare Flint å skåre det ene målet og hjemmelaget snur motgangen etter hvert og skårer to fine mål før dommeren blåser av årets siste hjemmekamp.