MSA: 3 poeng mot Skeid sine rekrutter

Postet av Alexander Bendiksen den 15. Jun 2024

Skeid sine nest beste menn skulle bli tredje kamp på rappen uten tap for et Ullernlag som er litt i dytten om dagen. Riktignok var det kun glimtvis vi fikk se toppnivået i denne kampen, men med mengden målsjanser som bli skapt burde det blitt langt mer enn en ettmålsseier.

Ullern startet med samme 11'er for tredje gang på rad.


1.omg

Første omgang bærer preg av et hjemmelag som både ligger mye lavt og blir spilt mye lavt. Dog er de langt fra ufarlige på overganger og skaper en del farligheter hvor to av de er relativt store, men en god Wold stopper begge forsøkene. Ullern skaper selv fem store målsjanser i første omgang og skårer 2 flotte mål ved Bendik og Matias, hvor spesielt sistnevnte sitt var av det vakre slaget. 



2.omg

Ullern gjør noen små justeringer i det oppbyggende spillet mot høyt press og i et av de første angrepene i kampen betaler den justeringen seg. Jonathan Aarenes får æren av å avslutte det vakre angrepet med en markkryper i lengste hjørnet og de fleste tror nok da at kampen er over. Ullern gjør 4 bytter på kort tid og dette fører til veldig mange nye relasjoner, en viss grad av kaos og masse balltap. Det gjør at kampen blir spennende med to Skeidmål på et par minutter. Likevel, 3 poeng og klatringen på tabellen har begynt!



Gult kort Ullern: Ingen

Tilskuere: 75

Ullern ⭐:

⭐⭐⭐ Jesper Wold

⭐⭐Thomas Vold

⭐Bendik Foss Evensen


Bilder er i regi av Merethe Haraldsen Fosby

Neste hjemmekamp: Mjøndalen 2 mandag 24.6 kl 18:00

Neste bortekamp: Åssiden fredag 28.juni kl 19:00

Vi takker Skeid, dommertrio og publikum for kampen🤝


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.