MSA: 1 poeng borte mot Bærum

Postet av Alexander Bendiksen den 9. Jun 2024

Bærum ventet lørdag ettermiddag i et herlig duskregn som av og til gikk over til noe mer. Bærum har av mange blitt spådd en god sesong og sett på som en av favorittene til å rykke opp. Vi har møtt de to ganger allerede i år og visste at vi ikke var noe spesielt dårligere fotballag på vårt beste.

Ullern fra start:


1.omg

Første 15 minuttene er Bærum best og tar også ledelsen med den notoriske målsniken, Lasse Bransdal. Men, etter målet og ut omgangen er det til tider klasseforskjell på lagene, i favør Ullern. Det er meget fortjent når Bendik Foss Evensen nærmest kopierer frisparkmålet fra KFUM kampen tidligere i vår og limer den i krysset. Ullern fortsetter å skape sjanser utover i omgangen og tar med seg en god følelse inn i pausen. 

2.omg

Ullern fortsetter å ha mye ball og skaper den ene store sjansen etter den andre. Vegard Holsæther sov neppe spesielt godt i natt - kampens angrep får han æren av å avslutte rett på keeper. I fotball er det ofte slik at dersom det ene laget skaper sjanse på sjanse uten uttelling skårer motparten - det skjedde også i denne kampen da Bærum får et for enkelt mål fra skrått hold på innsiden av vår keeper og kaptein, Jesper Wold. Ullern håndterer motgangen utmerket, fortsetter å produsere store målsjanser og den stadig bedre Matias Victorio utligner til 2-2 etter en strålende kontring. På tampen har Ullern flere muligheter til å ta med seg alle tre poengene og det var en noe skuffet gjeng som forlot AJ Arena denne lørdagen.

Bilder er i regi av Merethe Haraldsen Fosby og Bærum SK sine nettsider


Gult kort Ullern: Jonathan Aarenes, Julian Skaret

Tilskuere: 195 - noe tvilsomt oppgitt av Bærum

Ullern ⭐:

⭐⭐⭐ Thomas Vold

⭐⭐Matias Victorio

⭐Julian Skaret

Neste hjemmekamp: Mjøndalen 2 mandag 24.6 kl 18:00

Neste bortekamp: Skeid 2 lørdag 15.juni kl 14:00 på Nordre Åsen

Vi takker Bærum, dommertrio og publikum for kampen🤝


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.