MSA: 3 poeng mot Mjøndalen

Postet av Alexander Bendiksen den 25. Jun 2024

Ullern sine beste menn er virkelig i siget nå. 10 av 12 mulige poeng er hentet siste fire kamper og angrepsspillet begynner virkelig å ligne på noe. Mjøndalen lå desidert sist med 2 poeng og skulle være en overkommelig motstander for de røde og hvite.

Ullern startet med samme 11'er for fjerde kamp på rad.

1.omg

Ullern er det førende laget gjennom hele kampen og det er bare et tidsspørsmål før det første målet måtte komme. Jonathan Aarenes slår et strøkent innlegg som Matias Victorio stanger i hjørnet til venstre for keeper. Ullern skaper en del store målsjanser og en drøss med muligheter for å skape flere store. Mjøndalen  har en stor som de setter rett utenfor. Likevel sitter en med en følelse av at noe er uforløst over angrepsspillet i denne omgangen. 

2.omg

Første 30 minuttene av omgangen er det en sjansebonanza og et kontinuerlig angrep mot Mjøndalen målet. Det resulterer i 3 mål og en komfortabel seier til hjemmelaget. Spesielt lovende å se utviklingen laget har hatt på å gjøre målsjanser som skapes større enn tidligere i sesongen. Fortsatt en del å gå på når det kommer til å utnytte de enda bedre. Likefullt, dette Ullernlaget er i form og det blir spennende å se om dette kan fortsette helt frem til laget tar sommerferie 14.juli.

Gule kort Ullern: Julian Skaret, Mathias Gabrielsen

Tilskuere: 100

Ullern ⭐:

⭐⭐⭐ Matias Victorio

⭐⭐Thomas Vold

⭐Jonathan Aarenes

Bilder er i regi av Merethe Haraldsen Fosby


Neste hjemmekamp: Åskollen lørdag 7.7 kl 13:00

Neste bortekamp: Åssiden fredag 28.juni kl 19:00

Vi takker Mjøndalen, dommertrio og publikum for kampen🤝


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.