MSA: Seier mot Asker😊

Postet av Alexander Bendiksen den 1. Jun 2024

Serieleder Asker stod på motsatt banehalvdel i dag i varmt sommervær med lyn og torden luskende i horisonten. Vi møtte Asker i OBOS Supercup og visste der at dette var et lag vi kunne matche på vårt beste.

Ullern fra start:

                         Nr 11? - Matias Victorio😆

1.omg

Der første 30 minuttene var årsbeste i høyt press mot Oppsal var dagens første omgang årsbeste offensivt. Vurderingen på korte vs lange angrep er ofte god og det medfører langt flere gjenvinninger høyt i banen etter balltap. Asker skårer 1-0 på en grov feil, men hjemmelaget fortsetter å følge planen sin og får en velfortjent utligning ved banens beste spiller, Jonathan Aarenes. Med Oscar Bobb! på tribunen fortsetter hjemmelaget å produsere målsjanser og går til pause med en god følelse. 

2.omg

Ullern fortsetter å ha mye ball og skaper en del farligheter. Asker er småfarlig på overganger og Ullern gir vekk noen stygge balltap i særs lite gunstige situasjoner. Selv i 28 grader og sol forsvarer hjemmelagets spillere seg på en forbilledlig måte og går helt i kjelleren. Hjemmelaget ser ut til å ha tatt ledelsen 2-1 ved Thomas Støfring, men linjedommer vinker feilaktig for offside til enorm frustrasjon for hjemmelaget. Akkurat i det kampuret bikker 90 minutter dukker imidlertid Oskar Ihlen frem midt foran mål og setter ballen i nettaket til ellevill jubel og hjemmelaget tar med seg 3 poeng inn i sumernatta😊

Alle bilder er i regi av Merethe Haraldsen Fosby


Gult kort Ullern: Herman Udnæs

Tilskuere: 120

Ullern ⭐:

⭐⭐⭐ Jonathan Aarenes

⭐⭐Julian Skaret

⭐Jacob Francke


Neste hjemmekamp: Mjøndalen 2 mandag 24.6 kl 18:00

Neste bortekamp: Bærum lørdag 8.juni kl 15:00 på Kadda

Vi takker Asker, en middels dommertrio og publikum for kampen🤝


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.