G19 taper fortjent hjemme mot BVH

Postet av Alexander Bendiksen den 12. Aug 2022

Etter 3 uker hvor en har fått smake på veldig god motstand trodde de fleste at G19 laget var godt forberedt til første høstkamp - det viste seg å ikke stemme!

Allerede etter 4 minutter står det 0-2 på lystavlen og om ikke kampen allerede er kjørt så blir den det når det kort tid seinere står 0-4. BVH sin direkte stil var ikke noe hjemmelaget taklet spesielt godt og når det etablerte angrepsspillet mot et mann-mann press også var langt under pari ble det vanskelig. At en vinner sjansestatistikken hjelper ingenting. 

Kort kommentar fra Alexander Bendiksen: Vi i trenerapparatet, i sær meg selv, må ta kritikk for hva vi fokuserte på i inngangen til denne kampen. Med kampen fra april friskt i minne visste vi veldig godt hvordan BVH spiller angrepsfotball, men det valgte vi å ikke fokusere spesielt mye på uken i forveien. Det viste seg å være en tabbe og det er selvsagt svært beklagelig. Vi tar med oss dette, lærer og forhåpentligvis er vi bedre rustet til å møte en lignende spillestil når Årvoll venter på bortebane allerede kommende onsdag. 

Kampfakta: 

Ullern vs BHV 0-5 (0-4) 

Gule kort: Brage Tobiassen og Herman Udnæs (Ullern), BVH - mange.

Tilskuere: 60

Vi takker BVH, dommere og tilskuere for kampen!
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.