G19 starter høstsesongen i vakre Bergen!

Postet av Alexander Bendiksen den 24. Jul 2022

Når G19 starter oppkjøringen til høstsesongen på Ullernbanen mandag 25. juli blir det bare en kort fotballøkt før laget sitter seg på flyet til Vestlandet sin hovedstad Bergen!

Der skal laget gjennomføre 2 fotballtreninger og kamp mot Åsane U23 på torsdag før de vender nesen hjemover til Oslo og skal ta fatt på en meget spennende høstsesong hvor 10 strake seire skal bli til 11, osv...

Turer som dette er alltid ekstra verdifulle da en får vært sammen 24/7 og knyttet enda sterkere relasjoner og i et juniorlag hvor en ofte har tre årskull er det ekstra viktig med nok timer sammen. 

Kaptein Ola Rye sier følgende om turen: Vi gleder oss til å komme i gang igjen etter en litt lengre pause, og jeg er spent på å se hvordan vi takler nivået mot et lag vi ikke har møtt før og vet lite om. Forrige gang vi var på en sånn tur fikk vi mange bra erfaringer og et bedre bilde på hvordan vi ligger an som gruppe både sportslig og sosialt. Vi har tatt store steg siden da, og jeg gleder meg veldig til å møte de andre gutta og komme i gang igjen. Legger vi et godt grunnlag fram mot seriestart nå er jeg sikker på at vi får en kjempebra høstsesong.

Mandag skal laget bare konsumere en bedre middag før turen går til Brann Stadion for å se tidligere Ullernspiller, Felix Horn Myhre i aksjon. Tirsdag og onsdag brukes til trening og sightseeing før kamp mot en ny og spennende motstander venter på torsdag for 22 sultne spillere


Alexander Bendiksen sier i en kort kommentar; Vi gleder oss til å komme oss litt bort fra Ullernbanen og bruke tid sammen på og utenfor banen. Å få trene på splitter nye Åsane Arena blir gøy og samtidig måle krefter mot deres U23 lag. Vi har ingen planer om å levere noe dårligere i høst enn vi gjorde i vår så hvert minutt på banen skal brukes til det fulle. 

Vi ønsker gjengen god tur og ser frem til jevnlige oppdateringer på sosiale medier ila uken!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.