G19 - KFUM ble sendt hjem med tap

Postet av Alexander Bendiksen den 18. Jun 2022

Ullern G19 fortsetter seiersrekken som nå er oppe i ni strake - slår laget Hasle Løren neste uke er vi altså oppe i tosifret - DET skjer ikkje ofte i fotballen, uansett nivå. 

Kampen starter på samme tid som himmelen åpnet seg og overvannet skapte noen utfordringer for begge lag - kaos er et godt ord for å beskrive hele første omgang. Ullern får en tidlig skåring og det kan se ut som det skal bli en ny komfortabel seier, men det skulle det ikke bli denne gang. KFUM er gode og har mye ball i store deler av kampen uten å skape noen målsjanser. Ullern sliter i sitt oppbyggende spill og det blir mer tilfeldigheter de gangene det blir sjanser ut av det.

2.omg er mer orden og Ullern har større ballinnehav og skaper en del store målsjanser uten uttelling før helt på tampen. Når alt ender godt er alt godt er det noe som heter - sant også denne gang!

Det har vært morsomt å følge utviklingen til gruppen siden starten i november 2021 og veldig mye har skjedd siden den tid. Kulturen i gruppen er på et helt annet nivå enn den var i starten og nærmer seg nå et nivå vi ønsker å ha i klubben vår. 


Kort kommentar fra Alexander Bendiksen:  Dette var muligens sesongens svakeste prestasjon alt tatt i betraktning. Likevel slipper vi til svært få målsjanser ila 90 minutt - 1 stor sjanse er alt KFUM produserer. Dess flere seiere på rad dess vanskeligere er det å nullstille og konsentrere seg om egne arbeidsoppgaver. På dager hvor angrepsspillet ikke er på det nivået vi ønsker gjelder det å stenge døren defensivt og i dag låser vi den i tillegg og da gir vi oss alltid muligheten til å vinne fotballkamper. Vi koser oss og stemningen i gruppen er meget god, naturlig nok. Nå ser vi frem til å fullføre vårsesongen med stil og ser frem til noen uker ferie hvor slitne kropper skal restituere. 

Kampfakta: 

Ullern vs KFUM 2-0 (1-0) 

Mål: Bendik FE (6.) , Fredrik FH (90.)

Gule kort: Julian VL (75.), Jacob CB (90.)

Tilskuere: 35

Vi takker KFUM, dommere og tilskuere for kampen!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.