Uke 23 - MSB tirsdag, Kolbotn torsdag og Kjelsås søndag

Postet av Alexander Bendiksen den 5. Jun 2022

Da venter en gøy uke med to toppkamper som kan bli avgjørende for hvordan denne sesongen ender - nå må vi sørge for at vi er med fra første fløytesignal!

Restitusjon; mat, drikke, søvn og alt som måtte bidra til at vi restituerer så fort som mulig kommende uke blir rimelig viktig. 

UKE 23

Fravær meldes seinest kl 12:00

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. Joggesko har vi alltid i sekk/bag og klare til å bruke til nedjogg. 

Ordensmenn baller: Maks J, Mikkel S, Andreas S, Nima S

Ordensmenn hatter og vester: Herman U, Brage T, Julian VL, Jacob L

Utstyret: De spillerne nevnt over sørger for at alt utstyr er ute i god tid til øktstart. Etter økten derimot skal HELE gruppen rydde inn igjen utstyret vårt og evt annet som ligger på banen (vi tar ansvar som et lag med andre ord)

Lagsfunksjon: Etabler angrep + omstillinger fra A-F

Mandag:

Trening kl 10:30 (seinest 10:15): CDe/f økt (fokus på lagsintensjoner) – Intensiv oppvarming m/pasningsøvelse, prepp, posisjonsøvelse, spill 9v9 (2x7 min) + skadeforebyggende

*styrke overkropp kan gjennomføres

Tirsdag:

*styrke overkropp kan gjennomføres

Onsdag:

Trening kl 16:30 (seinest 16:15): Cde/f økt (fokus på lagsintensjoner) – Intensiv oppvarming, pasningsøvelse 4v2, posisjonsøvelse 5v5 i mellomrom, spill 8v8 (2x5 min)

Torsdag:

Kamp kl 20:15 hjemme mot Kolbotn (seinest 19:15 i garderoben – 19:35 på møterommet)

*styrke overkropp kan gjennomføres

Fredag:

Fri

*styrke overkropp kan gjennomføres

Lørdag:

Fri

*styrke overkropp kan gjennomføres

Søndag:

Kamp kl 20:15 borte mot Kjelsås (seinest 19:15 i garderoben)

*styrke overkropp og bein kan gjennomføres“Han fortalte meg: ‘Du må gjøre ting. Ikke bare si at du vil gjøre det, men faktisk gjøre det.’” Gå ut på banen. Ingen unnskyldninger. Noen ganger hører jeg spillere si, ‘Jeg ville, men keeperen ville ikke’. So what? Da går du ut alene. Virkelige toppspillere finner aldri unnskyldninger. De tar ansvar. Jeg tror jeg har hatt framgang på dette.”

  • (Robin van Persie, om trening av frispark med David Beckham, Algemeen Dagblad, 26. mai 2008)Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.