G13 på Flintcup😁

Postet av Alexander Bendiksen den 31. Mai 2022

G13 kullet var forrige helg i Tønsberg og deltok for første gang på den unike Flintcup som bruker et form for monradsystem når kamper skal settes opp - dette fungerer forøvrig veldig bra med tanke på jevnbyrdighet. 

09 gjengen reiser altså til Tønsberg hvor storklubbene Hamburger Sportsverein, Red Bull Leipzig og Liverpool FC også deltar i ulike aldersklasser. Det var 42 meget spente gutter som landet i Tønsberg torsdag morgen og gikk rett i gang med cup bare en halvtime seinere. 

Kullet deltok med 3 lag og mens lag 1 kanskje skuffet litt reint sportslig leverer lag 2 og lag 3 meget sterke prestasjoner gjennom hele helgen og viser hvilken stor bredde som finnes i dette kullet. 

Cupen er veldig godt organisert, med egne rom på skole bare et par km fra banene, helpensjon med god mat og fine gress- og kunstgressbaner. I tillegg er det jevnt over gode dommere som gjør at spillerne får gode opplevelser gjennom veldig mange kamper på kort tid. 

Sosialt var dette stor suksess for kullet hvor over førti gutter koser seg på tvers av lag, treningsgrupper og skoler og skaper minner for livet😊

Alexander Bendiksen sier følgende om cupen: Vi har fått knytt enda sterkere bond mellom spillerne i løpet av denne helgen og har også fått gode svar på hvor vi står mot god sportslig motstand. Vi gleder oss til å bygge dette kullet videre både sportslig og sosialt i årene som kommer. Det er også på sin plass å skryte veldig av en foreldregruppe som stiller opp både med organisering, dokumentering og utrettelig heiing fra sidelinjen - tusen takk til alle de!

Neste cup for kullet er Norway Cup på slutten av sommerferien hvor de skal delta med hele 4 lag på den myteomspunne Ekebergsletta!

Før den tid er det seriespill hvort kullet også har fire lag som så langt har levert meget gode prestasjoner og resultater i en tøff serie - mer om det kommer i en senere artikkel.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.