Uke 21 - FLINT CUP😁

Postet av Alexander Bendiksen den 22. Mai 2022

Da er det endelig klart for cup igjen - vi har savnet dette og denne cupen her blir meget spennende. Den har et fantastisk rykte og vi gleder oss til å finne ut om det stemmer😊

Det blir veldig mange kamper på kort tid (selv om de er kortere enn vanlig). Det betyr hva? At vi må drikke, spise og hvile mer enn vanlig - ellers kan det fort bli prestasjoner som er langt unna hva vi ønsker å få til. Så her må vi være godt forberedt og alltid ha en full vannflaske (eller to! - trenger du Ullernflaske vippser du 50 kr til 1909 og sender meg en melding) i sekken og alltid mat. 

Helgen er 100% godtefri og så skjermfri som mulig - vi er 40 gutter på tur som skal sosialisere uten bruk av skjerm. Den er kun med for å snakke med mamma/pappa ved behov. 

Viktig også å nevne at vi bor på skole, spiller på bortebane og skal oppføre oss eksemplarisk - være snill og grei og ta godt vare på alle sammen!

Dette blir gøy😁

UKE 21

Fravær meldes seinest kl 12:00!

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Super-/ullundertøy er også lurt å ha innerst mot huden. Dette må alle sørge for å ha på plass.

Utstyrsansvarlige: Alle som er på økten tar ut 3 ballnett, 3x10 vester og 2x15 hatter i to ulike farger. Etter økten er alle på trening ansvarlig for å samle utstyr, men dere er ansvarlig for at alt kommer inn i ballboden.

Tema: Hvordan restituere maksimalt mellom kamper

Mandag:

Spillermøte for noen - de får beskjed direkte

Fri/egentrening

Tirsdag:

Trening kl 16:15 (16:05) på Ullernbanen.

Innhold:

3.div: ØHIL v 09.3 kl 20:15 (oppmøte seinest 19:45 på Jarmyra). Tropp kommer i spond.

Onsdag:

Trening kl 19:00 (18:50) på Ullernbanen (alle møter, også de som spilte kamp i går)

Innhold: "Hvordan skal vi ha det på cup" - Dynamisk, konkurranse, intensiv pasningsøvelse/avslutningsøvelser, spill 9v9 + rydding og samling

*60 min økt

Torsdag:

Flintcup – se info i Spond

Fredag:

Flintcup – se info i Spond

Lørdag:

Flintcup – se info i Spond

Søndag:

Fri

 

‘It takes nothing to join the crowd. It takes everything to stand alone’

  • Hans F. Hansen

Kommentarer

Logg inn for ĂĽ skrive en kommentar.