Uke 21 - MSB tirsdag og Lyn torsdag!

Postet av Alexander Bendiksen den 22. Mai 2022


Vi har hevet kvaliteten på trening siste par uker, dere se hva det medfører - gode prestasjoner og 3 poengere i kamp.

Nye muligheter kommende uke. Sørg for at forberedelsene fortsatt er så gode som mulig slik at vi får utfordret hverandre til det maksimale hver eneste gang vi går ut på banen!

UKE 21

Fravær meldes seinest kl 12:00

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. Joggesko har vi alltid i sekk/bag og klare til å bruke til nedjogg. 

Ordensmenn baller: Marius R, Noah GR, Ellef OH, Nima S

Ordensmenn hatter og vester: Emil S, Jacob CB, Fredrik H, ADJ

Utstyret: De spillerne nevnt over sørger for at alt utstyr er ute i god tid til øktstart. Etter økten derimot skal HELE gruppen rydde inn igjen utstyret vårt og evt annet som ligger på banen (vi tar ansvar som et lag med andre ord)

Lagsfunksjon: Kommer!

Mandag:

Trening kl 18:30 (seinest 18:15): cde/F økt (fokus på å kunne opprettholde gode fotballhandlinger) – Intensiv oppvarming m/pasningsøvelse, prepp, posisjonsøvelse, spill 9v9 (3x20 min) + skadeforebyggende

*styrke overkropp og bein kan gjennomføres

Tirsdag:

*styrke overkropp kan gjennomføres

Onsdag:

Trening kl 16:30 (seinest 16:15): Cde/f økt (fokus på lagsintensjoner og individuelle intensjoner) – Intensiv oppvarming m/pasningsøvelse, konkurranse, posisjonsøvelse, spill 9v9 (2x6 min)

Torsdag:

Kamp kl 20:15 mot Lyn (seinest 19:15 i garderoben – 19:35 i møterommet)

*styrke overkropp og bein kan gjennomføres

Fredag:

Trening kl 16:30 (seinest 16:15): cde/f økt (restitusjon) – Ekstensiv oppvarming m/pasningsøvelse + fotballtennis/firkant/spill for noen

*styrke overkropp kan gjennomføres

Lørdag:

Fri

*styrke overkropp kan gjennomføres

Søndag:

Trening kl 12:00 (seinest 11:45): cdE/f økt (fokus på utførelsen av fotballhandlinger) – Ekstensiv oppvarming m/pasningsøvelse, posisjonsøvelse/taktisk trening 11v11, spill 11v11 (2x10 min)

*styrke overkropp kan gjennomføres


– Jeg har tatt noen valg som skiller seg ut fra andre. Jeg har gått litt imot strømmen. Hvis man skal bli bedre enn andre, kan man ikke gjøre akkurat det samme. Da blir man helt lik. I 2013, hvis jeg ikke husker feil, valgte jeg for eksempel å kjøre europacup i storslalåm i stedet for verdenscup i slalåm i Wengen. Det var fordi jeg ville bli bedre i storslalåm. Jeg tror ikke at det er så mange andre som ville gjort det, men det har bidratt til at jeg i dag er topp 7 i begge grener. Jeg tror sånne ting er viktig, forteller 22-åringen.

Han skryter også av foreldrene sine. Pappa Lars og mamma Hilde.

– Jeg har hatt en far som har vært veldig flink. Han har presset meg, men han har vært rettferdig. Han har alltid gjort alt for at jeg skal kunne oppfylle drømmen min om å bli best på ski. Nå er jeg nær ved å bli best i verden, i alle fall i slalåm, om ikke totalt enda. De valgene far og mor har tatt for meg, er jeg evig takknemlig for, sier Kristoffersen, som blant annet ble tatt med til Sverige som barn for å konkurrere på et tidspunkt hvor han var for ung til å gjøre det i Norge.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.