Uke 20 - Ready torsdag!

Postet av Alexander Bendiksen den 14. Mai 2022

Da er vi som nevnt i garderobe 7 i to uker fremover - så får vi se om vi flytter tilbake til vår egen garderobe...det vil vise seg. 

Uansett, vi har levert to solide uker nå og den trenden skal fortsette fremover mot sommeren! Det er opp til hver enkelt å sørge for at forberedelsene er best mulig, at en alltid har spist og drukket godt og at en alltid har klare mål for hver trening. 

UKE 20

Fravær meldes seinest kl 12:00

Påkledning: Vi trener alltid i rødt Ullerntøy i tillegg til svart hals, hue og hansker når det er kaldt. Dette må alle sørge for å ha på plass. Joggesko har vi alltid i sekk/bag og klare til å bruke til nedjogg. 

Ordensmenn baller: Thomas S, Joakim S, Peter B, Marius R

Ordensmenn hatter og vester: Mikkel S, Andreas T, Ola R, Andreas S

Utstyret: De spillerne nevnt over sørger for at alt utstyr er ute i god tid til øktstart. Etter økten derimot skal HELE gruppen rydde inn igjen utstyret vårt og evt annet som ligger på banen (vi tar ansvar som et lag med andre ord)

Lagsfunksjon: Overganger F-A

Mandag:

Trening kl 16:30 (seinest 16)15: cde/F økt (fokus på å kunne opprettholde gode fotballhandlinger) – Intensiv oppvarming m/pasningsøvelse, prepp + EPE 9x30m 90%, posisjonsøvelse, spill 9v9 (3x19 min) + skadeforebyggende

*styrke overkropp kan gjennomføres

Tirsdag:

*styrke overkropp kan gjennomføres

Onsdag:

Trening kl 16:00 (seinest 15:45): Cde/f økt (fokus på lagsintensjoner og individuelle intensjoner) – Intensiv oppvarming m/pasningsøvelse, dødballer (cornere), spill 9v9 (2x6 min)

Torsdag:

Kamp kl 18.30 borte Ready (seinest 17:30 i garderoben)

Tropp: 

*styrke overkropp og bein kan gjennomføres

Fredag:

Trening kl 16:30 (seinest 16:15): cde/f økt (restitusjon) – Ekstensiv oppvarming m/pasningsøvelse + fotballtennis/firkant/spill for noen

*styrke overkropp kan gjennomføres

Lørdag:

Fri

*styrke overkropp kan gjennomføres

Søndag:

Trening kl 13:00 (seinest 12:45): cdE/f økt (fokus på mange og utførelsen av fotballhandlinger) – Ekstensiv oppvarming m/pasningsøvelse, posisjonsøvelse/taktisk trening 9v11, spill 9v9 (3x7 min)

*Videomøte rett etter økten

*styrke overkropp kan gjennomføres


"When your team is struggling, it might not be your fault but it's still your responsibility."


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.