Postet av Daniel Garcia den 3. Sep 2024

Damelaget er godt i gang med høstsesongen og torsdag i forrige uke var det duket for toppoppgjør når Jusstudentene inntok Ullernbanen.

Disse er, sammen med OSI, de fremste utfordrerne i vår 5. div avdeling, og med motsatt oppgjør høvelig friskt i minne visste vi at også dette kom til å bli en vrient nøtt å knekke.

Som forventet

Starten viser at det også denne gangen skulle bli utfordrende, samtidig er det våre som har både ball og en brukbar kontroll på oppgjøret, med en motstander som hele kampen igjennom er voldsomt direkte i stilen. Det søkes fremover så langt det bare lar seg gjøre så fort de får tak i ballen, men uten at det fører til noen voldsomt store farligheter.

Kampen igjennom begrenses motstanderen til 1 stor og et par halvsjanser.

Mål i begge endene av omgangene.

I det halvtid nærmer seg får vi et frispark fra ca 20 meter, litt skrått, men ikke verre enn at det kan forsvares å løsne skudd. Og slik blir det.  Aurora sender ballen i en perfekt bue over keeper og ned i det lengste hjørnet. 1-0 rett før hvilen.

(Her setter Aurora inn 1-0 like før halvtid)

Den andre omgangen starter med en stor sjanse til vertene, den største de har i løpet av de 90 minuttene, men helt bakerst kommer Maja seg tett nok på ballfører slik at målet blir ganske vrient å treffe uten å treffe Maja, og dermed sniker avslutningen seg rett utenfor nærmeste stolpe.

Tett og jevnt fortsetter det å være, med våre i føringen både på resultattavla og i banespill, men det er ikke før uret nesten bikker 90 spilte minutter at oppgjøret punkteres. Igjen er det Aurora som løsner skudd fra et par og tyve meter, igjen får den en perfekt bua over keeper og vi noteter game, set and match.

3 poeng i toppoppgjøret, stort sett full kontroll hele veien og RUFO toget ruller videre. Neste oppgjør er småvriene Holmen  som innehar 3. plassen på bortebane kommende torsdag.

(2-0 målet, også det signert Aurora).