Ny seier og en god start på sesongen for J06

Postet av Daniel Garcia den 16. Mai 2022

J06, kjent som «RUFO» som er en del av samarbeidet med Ready )og Fossum på 06 kullet), tok i går kveld i mot KFUM til den 4. kampen for våre jenters del i årets 1. div J17 (det er ikke en egen J16 serie).

Tidlig kontroll

Våre jenter tok, etter at Kåffa hadde vært farlig frempå med et langskudd som vår keeper Maja fikk slått opp i tverrliggeren, kontroll på kampen, og hadde, i tillegg til å ha ballen mesteparten av tiden, relativt brukbare muligheter til å få både ett, to og tre mål. Men ballen skulle ikke i mål før det var gått 21 min av den første omgangen, når Anna på forsøk nr to etter retur fra keeper fikk lurt den inn i mål fra skrå vinkel.

Etter målet og frem til pause fortsatte hjemmelaget å dominere og spillet foregikk for det meste på Kåffas halvdel, men 1-0 stod seg til pause.

Kåffa mere med i kampen

Kåffa kom litt mere med i kampen etter pause, uten å skape noe som kvalifiserer til målsjanser, og etterhvert skulle våre jenter igjen ta kontroll på oppgjøret. Vi skaper ikke like mange sjanser som i den første omgangen, men vi har hele tiden en følelse av å ha kontroll på oppgjøret, i den grad man kan ha det på stillingen 1-0, som kunne og burde blitt både 2 og 3, men marginene var ikke helt på vår side, og dermed ble det med det ene målet og 3 nye poeng til RUFO

En god start på sesongen

Med 3 nye poeng i banken har RUFO fått en god start på årets sesong i 1 div J17. Fasit så langt er 9 poeng av 12 mulige, noe som må sies å være godkjent. Det synes i alle fall hovedtrener Daniel Garcia.

-Jeg synes vi presterer årsbeste i gårsdagens oppgjør mot Kåffa og vi vinner veldig fortjent i en kamp hvor vi jo møter en motstander som spiller på en måte som passer oss veldig godt. I forrige oppgjør mot Bærum/Jardar/Høvik ble vi for det meste løpende etter og i mellom mot fysisk sterke spillere som løp fortere enn oss med og uten ball, som vant de fleste duellene og hvor vi var nest best stort sett i alt igjennom hele kampen, og vi bare må strekke hendene i været å erkjenne at vi møtte et bedre fotballag. Utover det har vi møtt 2 lag som spiller relativt likt, hvor vi også har slitt litt, men da med å skape gjennombrudd, målsjanser og mål mot 2 motstandere som ligger lavt og kompakt og forsøker å nekte oss å spille fremover og ta oss på overganger.