Sommertrening J2015


Bli med på sommeruker med fotball og moro!


Vi ønsker å bruke ukene på starten og slutten av skoleferien godt. Både til å få enda flere og bedre venner, ha mye moro, og ikke minst bli enda flinkere i fotball. Disse ukene (i år 25, 31, 32) er det normalt sett flest deltagere første og siste uke. Således kan følgende forventes for jentene:

Uke 25: Egne jentegrupper med samarbeid på tvers av kullene

Uke 31: Deltagelse sammen med guttene. Dersom det er mange nok jenter innenfor rimelig alder til å lage egen gruppe vurderes dette.

Uke 32: Egne jentegrupper med samarbeid på tvers av kullene

Alle uker er det selvsagt mulig å være blandet med guttene om det helst ønskes!


Invitasjon for hver uke går ut til alle via arrangement på lagets Spondgruppe. Påmelding gjøres ganske enkelt ved å trykke "delta". Program for hver uke oppdateres da fortløpende i informasjonsteksten til arrangementet.

Priser er 3000 for 3 uker, 2500 for 2 og 1500 for 1. Betaling gjøres ved bankoverføring til konto 1594.22.78478. Merk betalingen med navn, årskull og sommertrening.


Det er aktivitet fra 9-15 hver dag mandag-fredag med voksne på plass til å se til barn fra 8-16. Utover treningsgjennomføring i rammer som er godt kjent for barna fra sin hverdag i klubben, innebærer sommerukene:

- Spill i oppblåsbare 3v3-baner: http://www.kxweb.no/portal/public/showContentCategory.do?id=17802
- Turneringsspill på slutten av hver dag alle ukene, med lag som holdes gjennom hele uka. Finalespill fredag etter lunsj.
- Vi griller og serverer burgere og pølser i lunsjen hver fredag
- Åpen kiosk hver lunsjpause (12-13)
- Video på klubbhuset knyttet til temaer vi jobber med. Det er inspirerende å se hvordan de beste i bransjen utfører det vi skal ut å øve på!


Vi håper flest mulig blir med oss på noen supre sommeruker!
Powered by: Bloc