Mandag til onsdag til høstferien arrangerer vi spillerutvilkingsleir for jenter 6-12 år og gutter 6-10 år (gutter 11-12 år følger eget opplegg via laget sitt). I hvert årskulls spondgruppe ligger leiren som arrangement. Påmelding skjer gjennom å trykke "deltar", og betaling gjøres direkte til konto 1594.22.78478. Merk betalingen med navn, årskull og spillerutviklingsleir. Pris for 3 dager er 1200. For deltagelse enkeltdager betales kr 400 per dag.


Hva er Spillerutviklingsleiren?

Dette er et tilbud til alle som har lyst på 3 dager kvalitetstrening for å forbedre sine fotballferdigheter. Klubbens sentrale trenerapparat vil være de som gjennomfører øktene. Der vil vi jobbe med ulike temaer eller rolleferdigheter som belyses før/etter økta gjennom bruk av bla.a. video og refleksjonsoppgaver. Det sistnevnte vil ikke gjelde de yngste gruppene på 6, 7 og eventuelt 8 år som i stedet fyller den tiden med annen moro på banen.


Dagsrytme:

0800: Mulighet for tilsyn av barn
0900: Første trening inkludert video, refleksjonsoppgaver og pause.
1200: Lunsj
1300: Andre trening
1500: Ferdig, men fortsatt mulighet for tilsyn av barn.


Torsdag og fredag:

Det vil ikke være organisert trening torsdag og fredag, men vi ønsker hjertelig velkommen til uorganisert aktivitet, lek, løkkespilling og øving på ferdigheter fra leiren. Vi vil hjelpe barna finne frem utstyr. Magne, eller alternativt andre kjente fjes fra sportslig apparat, vil være til stede på anlegget gjennom hele dagen, og er tilgjengelig for barna ved behov. Vi vil selvsagt se noe til dem ute på banen, men det vil ikke være et kontinuerlig oppsyn. Fredag i 12-13-tiden fyrer vi opp grillen og serverer enkel grillmat til de som er der. 


Spillere fra andre klubber...

...ønskes velkommen med skriftlig godkjenning fra spillerens klubb. Ta kontakt med Magne Aarvik på magne@ullern.no eller 47265966 for å bli lagt inn i spondarrangement for uka.


Powered by: Bloc