Sommertrening J2010


Bli med på sommeruker med fotball og moro!Vi ønsker å bruke ukene på starten og slutten av skoleferien godt. Både til å bli enda mer sammensveiset, ha mye moro, og ikke minst bli enda flinkere i fotball. Disse ukene (26, 32, 33) har det vært litt varierende hvor mange jenter vi klarer å samle. For både guttene og jentene vil vi i 2020 endre litt på organiseringen av tilbudene våre, og skille aktivitetene litt mer etter alder. De eldre kan f eks dra på noen utflukter, mens dette er mer krevende med de yngste. For jentene vil vi forsøke å knytte noe av opplegget til guttene, mens noe vil være mer på tvers av jentekull. Basert på hvordan deltagelsen har pleid å være, planlegger vi for følgende i år for jentene:

Uke 26: Deltagelse sammen med gutter på Ullern eller med jentegrupper på Røa. Eget valg. Dersom vi har store nok egnede jentegrupper til å være sammen på Ullern, vil vi selvsagt gjøre det.

Uke 32: Deltagelse sammen med gutter på Ullern. Dersom vi har store nok egnede jentegrupper til å være sammen på Ullern vil vi selvsagt gjøre det. Røa har ikke fotballskole denne uka, men promoterer vår uke til sine.

Uke 33: Egne jentegrupper på UllernPriser vil være 3000 for 3 uker, 2500 for 2 og 1500 for 1. Betaling gjøres ved bankoverføring til konto 1594.22.78478. Merk betalingen med navn, årskull og sommertrening.


Det er aktivitet fra 9-15 hver dag mandag-fredag med voksne på plass til å se til barn fra 8-16. Utover treningsgjennomføring i rammer som er godt kjent for barna fra sin hverdag i klubben, innebærer sommerukene:

- Spill i oppblåsbare 3v3-baner: http://www.kxweb.no/portal/public/showContentCategory.do?id=17802
- Turneringsspill på slutten av hver dag alle ukene, med lag som holdes gjennom hele uka. Finalespill fredag etter lunsj.
- Vi griller og serverer burgere og pølser i lunsjen hver fredag
- Åpen kiosk hver lunsjpause (12-13)
- Video på klubbhuset knyttet til temaer vi jobber med. Det er inspirerende å se hvordan de beste i bransjen utfører det vi skal ut å øve på!


Invitasjon for hver uke går ut til alle via arrangement på lagets Spondgruppe. Påmelding gjøres ganske enkelt ved å trykke "delta". Program for hver uke oppdateres da fortløpende i informasjonsteksten til arrangementet.


Så vil vi også gjennomføre noen større aktiviteter, som ikke nødvendigvis blir hver uke. Disse aktivitetene kan være:

- Sykkeltur til Sollerudstranda (planlegges ut fra værmelding og vær)
- Tur til Intilty Arena og møte Vålerengas A-lag i forbindelse med trening
- Besøk fra Røa Dynamite GirlsDisse ukene har vi mulighet til å gjøre både nyttige og artige ting som vi må prioritere bort i treningshverdagen ellers.


Vi håper flest mulig blir med oss på noen supre sommeruker!Powered by: Bloc