Sommertrening G2014


Bli med på G2014s sommeruker med fotball og moro!I Ullern Fotball utnytter vi starten og slutten av sommerferien både til å ha mye moro, få enda flere og nærmere venner, og bli enda litt flinkere i fotball. 


G2014 sommertrening vil være uke 26, 32 og 33. Innpakningen endres altså litt fra tidligere års "fotballskoler", men i praksis vil det meste være ganske så gjenkjennbart. Basert på tidligere års deltagelse, vil sansynligvis deltagende 2014-barn inkluderes i 2013. Det er ganske lange dager med fotball, så vi anbefaler ikke sommertreningen som et første møte med organisert fotball, eller som arenaen å prøve ut om barnet fatter interesse for idretten. Til dette er klubbens vanlige treninger bedre egnet.

Invitasjon for hver uke går ut til alle årskullets aktive som arrangement i overordnet Spondgruppe for kullet. Påmelding gjøres ganske enkelt ved å trykke "delta". Program for hver uke oppdateres da fortløpende i informasjonsteksten til arrangementet.


Priser vil være 3000 for 3 uker, 2500 for 2 og 1500 for 1. Betaling gjøres ved bankoverføring til konto 1594.22.78478. Merk betalingen med navn, årskull og sommertrening.


Det er aktivitet fra 9-15 hver dag mandag-fredag med voksne på plass til å se til barn fra 8-16.

- Turneringsspill på slutten av hver dag alle ukene, med lag som holdes gjennom hele uka. Finalespill fredag etter lunsj.
- Vi griller og serverer burgere og pølser i lunsjen hver fredag
- Åpen kiosk hver lunsjpause (12-13)
- Tilpasset aldersgruppen ser vi videoklipp på klubbhuset av noe av det vi skal øve på. Det kan være inspirerende å oppleve at vi øver på noe av det samme som kjente fotballspillere!


Vi håper flest mulig blir med oss på noen supre sommeruker!


Powered by: Bloc