Ullern arrangerer Kompisknøttecup 22. august


22. august arrangerer Ullern OBOS Miniliga (du kan lese mer om OBOS Miniligaen her: https://www.fotball.no/kretser/oslo/aktivitet/barn/obos-miniligaen/) for 2012 og 2013-kullene. Dette er Oslo Fotballkrets sitt kamptilbud til 6-7-åringene. Noen klubber får hvert år låne 16 3v3-baner med vant for å arrangere denne turneringen. Når det er vår tur 24. august, tenkte vi benytte anledningen til å arrangere en liten, uformell cup også for 5-åringene. 

Således inviterer vi 2014-barn (og selvsagt eventuelt yngre som kan være med på de lagene) til 3v3-cup denne dagen. Valg av navnet kompiscup kommer av at de fleste klubber ikke har organisert tilbudet sitt enda i denne aldersgruppa, og påmelding av et lag hit trenger derfor ikke å være knyttet til noen klubb. Ta med et par venner fra barnehagen eller gata og bli med! Gutter og jenter skilles ikke.

Påmelding gjøres her https://www.deltager.no/participant/arrangement.aspx?id=282882 innen 17. august. Vi tar 400 kroner per lag for å organisere det hele, og det er tenkt at 4 stk per lag (hundrings per hode) er ideelt antall.

Så snart kampoppsettet for 6-7-åringene foreligger, vil vi se hvilket tidsrom vi kan spille cupen i, og formidle dette til de påmeldte. Om påmeldingen der er som i fjor, vil vi kunne avvikle 2014-cupen i tidsrom 14-16 ca, men dette må vi altså se an litt. Vi tar utgangspunkt i 5 kamper a 9 minutter for hvert lag.

Oppsatt hjemmelag i hver kamp stiller med dommer (rettere sagt hjelper).

Vi organiserer ikke felles premieutdeling, men oppfordrer deltagerlagene til å gi sine spillere en liten "sermoni" etter siste kamp.

Ta kontakt med Magne Aarvik på magne.aarvik@gmail.com hvis du har spørsmål.


Velkommen!


Powered by: Bloc