Laget startet opp høsten 2018 og består nå av nærmere 30 stykker fordelt på skolene i nærområdet vårt, Lilleaker, Lysejordet, Bjørnsletta, Bestum og Montessori. 

Vi trener i sommerhalvåret 2 ganger i uken til følgende tider:

Mandager, kl 18.00 - 19.30  ute på Ullernbanen (gamle kunstgress, 7er banen mot Lysehagan). 

Onsdager, kl 14.45 - 16.15, også på Ullernbanen.  

Laget ledes av jentefotballansvarlig i Ullern, Daniel Garcia, i tillegg til en assistent på onsdager (etter behov), mens mandagsøktene i stor grad gjennomføres av laglederne (foreldrene), hvor Daniel er med og bidrar og hjelper til ved behov. Innhold og opplegg står klubben for.  

Vi  har selvsagt plass til mange flere, og om din datter har lyst til å være med, er det bare å ta kontakt eller møte opp på en trening og teste. 

Daniel: daniel@ullern.no, mobil: 464 64 255


Under kan man se info over den foreløpig planlagte aktiviteten til laget denne sesongen. 

 

Aktivitetsplan 2020 


Seriespill:

Informasjon om dette legges ut fortløpende i Spond. 


Cuper:


-Interncup lørdag 19.9 fra kl 10-12

-Jentefotballdagen, samme dag som cupfinalen for damer. Dato kommer. 


Fotballskoler
Ullern arrangerer også fotballskoler, den første i uke 26, som er uken etter skoleslutt, i tillegg til uke 33, som er uken før skolestart.
Man kan også delta på Ullernakademiets fotballskoler i uke 32 og 40 (utgår i år og erstattes med CCVest Cup).

Mer info om disse her. Selv om det opereres med fjorårets datoer, er informasjonen fortsatt relevant.

https://www.ullern.no/…/cuper-og…/ullerns-fotballskoler-2016

https://www.ullern.no/…/cupe…/ullernakademiets-fotballskoler

Mer informasjon om alt det ovenfornevnte vil komme etterhvert som det nærmer seg, men det kan være lurt å notere ned disse datoene allerede nå.

 

Div

Laget har også en egen Facebookside. https://www.facebook.com/groups/257900574728719/


Betaling:

Kostnaden for å delta på fotball i regi Ullern, og jenter 2012, er 3800,-, som er grunnavgiften. Denne dekker et helt kalenderår, og sesongen, som strekker seg fra 1. november - 31. oktober.

Ønsker man å delta ytterligere utover de øktene som dekkes av grunnavgiften (lagsøktene på mandager) kan man også delta på akademiet på onsdager. Dette fører med seg en ytterligere kostnad på 2000,-. 

Innbetaling gjøres til kontornummer 1594.22.78478. Merk betalingen med navn og hva det gjelder, eks (Grunnavgift, Kari Normann, jenter 2012). 

I Ullern er vi opptatt av at økonomi ikke skal være en ekskluderende faktor, så om så er tilfellet, noe som er spesielt forståelig i disse tider, så er det bare å ta kontakt med sportslig leder Magne Aarvik (magne.aarvik@gmail.com, mobil: 472 65 966), så finner man en løsning. 


Powered by: Bloc