Sommertrening 2016


Bli med på Jenter og Gutter 2016s sommeruker med fotball og moro!I Ullern Fotball benytter vi starten og slutten av sommerferien både til å ha mye moro, få flere og nærmere venner, og bli enda litt flinkere i fotball. 


2016 Sommertrening vil være uke 25, 32 og 33. Vi har altså endret litt på tidligere års "fotballskoler", selv om det meste i praksis vil være ganske gjenkjennbart. Basert på tidligere års deltagelse vil sansynligvis deltagende 2016-barn inkluderes i 2015 i mange av aktivitetene. Det er ganske lange dager med fotball, så vi anbefaler i utgangspunktet ikke sommertreningen som et første møte med organisert fotball, eller som arenaen å prøve ut om barnet fatter interesse for idretten. Til dette er klubbens vanlige treninger bedre egnet. Men det finnes selvsagt unntak der helt nye barn kan finne seg raskt til rette.

Invitasjon for hver uke går ut til alle årskullets aktive som arrangement i overordnet Spondgruppe for kullet. Påmelding gjøres ganske enkelt ved å trykke "delta". Program for hver uke oppdateres da fortløpende i informasjonsteksten til arrangementet.

Priser er 3000 for 3 uker, 2500 for 2 og 1500 for 1. Betaling gjøres ved bankoverføring til konto 1594.22.78478. Merk betalingen med navn, årskull og sommertrening.

Vi finner alltid en løsning om noen vil/kan være med deler av uker.


Det er aktivitet fra 9-15 hver dag mandag-fredag med voksne på plass til å se til barn fra 8-16. Utover treningsgjennomføring i rammer som er godt kjent for barna fra sin hverdag i klubben, innebærer sommerukene:

- Mye spill i oppblåsbare 3v3-baner: http://www.kxweb.no/portal/public/showContentCategory.do?id=17802
- Turneringsspill på slutten av hver dag. Finalespill fredag etter lunsj. I denne aller yngste gruppa er det nye lag hver dag, og alle kampene fredag er "den store finalen".
- Vi griller og serverer burgere og pølser i lunsjen hver fredag
- Åpen kiosk med kun sunne alternativer hver lunsjpause (12-13)
- Video på klubbhuset der vi studerer hvordan noen av de beste i verden utfører ferdigheter vi skal ut å øve på etterpå.


Vi håper flest mulig blir med oss på noen supre sommeruker!