Sommertrening J2008


Bli med på sommeruker med fotball og moro!Vi ønsker å bruke ukene på starten og slutten av skoleferien godt. Både til å bli enda mer sammensveiset, ha mye moro, og ikke minst bli enda flinkere i fotball. Disse ukene (26, 32, 33) har det vært litt varierende hvor mange jenter vi klarer å samle. For både guttene og jentene vil vi i 2020 endre litt på organiseringen av tilbudene våre, og skille aktivitetene litt mer etter alder. De eldre kan f eks dra på noen utflukter, mens dette er mer krevende med de yngste. For jentene vil vi forsøke å knytte noe av opplegget til guttene, mens noe vil være mer på tvers av jentekull. Basert på hvordan deltagelsen har pleid å være, planlegger vi for følgende i år for jentene:

Uke 26: Deltagelse sammen med gutter på Ullern eller med jentegrupper på Røa. Eget valg. Dersom vi har store nok egnede jentegrupper til å være sammen på Ullern, vil vi selvsagt gjøre det.

Uke 32: Deltagelse sammen med gutter på Ullern. Dersom vi har store nok egnede jentegrupper til å være sammen på Ullern vil vi selvsagt gjøre det. Røa har ikke fotballskole denne uka, men promoterer vår uke til sine.

Uke 33: Egne jentegrupper på Ullern

G2008 (og 2009) sitt opplegg disse ukene avviker noe fra de yngre guttekullene. For de jentene som vil følge guttene, gjør vi individuelle avtaler for hvordan deres uker blir. Dialog med Magne.Priser vil være 3000 for 3 uker, 2500 for 2 og 1500 for 1. Betaling gjøres ved bankoverføring til konto 1594.22.78478. Merk betalingen med navn, årskull og sommertrening.


Det er aktivitet fra 9-15 hver dag mandag-fredag med voksne på plass til å se til barn fra 8-16.

- Turneringsspill på slutten av hver dag alle ukene, med lag som holdes gjennom hele uka. Finalespill fredag etter lunsj.
- Vi griller og serverer burgere og pølser i lunsjen hver fredag
- Åpen kiosk hver lunsjpause (12-13)
- Video på klubbhuset knyttet til temaer vi jobber med


Invitasjon for hver uke går ut til alle via arrangement på lagets Spondgruppe. Påmelding gjøres ganske enkelt ved å trykke "delta". Program for hver uke oppdateres da fortløpende i informasjonsteksten til arrangementet.Så vil vi også gjennomføre noen større aktiviteter, som ikke nødvendigvis blir hver uke. Disse aktivitetene kan være:

- Sykkeltur til Sollerudstranda (planlegges ut fra værmelding og vær)
- Tur til Intilty Arena og møte Vålerengas A-lag i forbindelse med trening
- Besøk fra Røa Dynamite GirlsDisse ukene har vi mulighet til å gjøre både nyttige og artige ting som vi må prioritere bort i treningshverdagen ellers.


Vi håper flest mulig blir med oss på noen supre sommeruker!