MSA: Nordstrand for sterke

Postet av Alexander Bendiksen den 14. Sep 2024

I hjemmekampen mot Nordstrand 16.mai i år var bortelaget et hakk bedre enn oss. I dag var de minst et par hakk bedre, dessverre.

Ullern fra start:

1.omg

Nordstrand et serieleder av en grunn, de er ganske gode i fotball, både i angrep og forsvar. De setter bortelaget under et tøft høyt press fra første sekund og rødtrøyene finner ikke ut av det før det står 3-0 og lagene går til pause. Den skrekkelige dårlige banen gjør ikke det enklere å bygge opp spillet, men det er ingen unnskyldning, bare deler av en forklaringen på et svakt Ullernlag denne ettermiddagen.

Arman Nouri var eneste Ullernspiller opp mot sitt beste i dag👏

2.omg

Planen for andre omgang virker bedre og hjemmelaget kommer til færre store sjanser og bortelaget får satt opp en håndfull gode angrep og det er små marginer før det blir store målsjanser ut av det. Likevel har bortelaget uvanlig lite ball og Nordstrand bor til tider inne på siste 1/3 av banen. Det eneste lyspunktet for Ullern er at Francklyn og Matias var tilbake i kamptroppen og fikk noen minutter på tampen. Nå ser vi frem mot Oppsal neste helg hvor vi skal fremstå på en helt annen måte!