Ullern og Bjella går ulike veier videre

Postet av Magne Aarvik den 3. Nov 2022

Ullern Fotball og Didrik Bjella har ikke kommet til enighet om en forlengelse av eksisterende samarbeidskontrakt, som løper ut 2022. Klubbens hovedtrener har vært ved roret i fire år - en periode som til tross for at 2020-sesongen forsvant i pandemien har inneholdt opprykk til Post Nord-Ligaen, befestelse av plassen i Post Nord-Ligaen og opprykk til Norsk Tipping-Ligaen med MSB.


Sportslig leder Magne Aarvik om saken:

"Didrik har siden sin inntreden tilført Ullern alt vi håpet han ville og mer til. Klubben er nå plassert i en god posisjon både på og utenfor banen for fortsatt å ta nye steg fremover. Vi er svært takknemlige over den formidable innsatsen som har blitt lagt i arbeidet med klubben. Vi ser tilbake på 4 år med utvikling og positive resultater. Vi håper og tror tiden i Ullern også har vært med å utvikle Didrik mot sine langsiktige mål som trener, og ønsker han all lykke til på den ferden."


Didrik Bjella uttaler selv:
"Da jeg kom til klubben i forkant av 2019 sesongen var A laget 2 poeng unna nedrykk til 4.divisjon og B laget bestod av trenere og tidligere pensjonerte Ullernspillere. To og en halv sesong senere er situasjonen til klubbens flaggskip en helt annen. Jeg ser tilbake på fire positive år og er stolt av den jobben jeg og mitt team har lagt ned i Ullern og håper at klubben finner rett mann til å lede dette videre. 
For min egen del føler jeg nå at det er et riktig tidspunkt for å se meg om etter nye utfordringer som kan gjenspeile mine ambisjoner som fotballtrener og leder. Jeg vil takke alle i klubben for tilliten og ønsker både trenere, klubben og spillere lykke til videre i fremtiden. En ekstra takk til støtteapparatet og min assistent Anders Johansson for upåklagelig godt samarbeid."


Ullern Fotball takker Didrik så mye for innsatsen og ønsker lykke til med nye utfordringer!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.