Vi søker deg som vil ha glede av en liten, meningsfull aktivitet i hverdagen

Postet av Magne Aarvik den 15. Jun 2022

Da undertegnede nylig hadde et eldre familiemedlem på besøk, ble han med på skolehenting av barn til akademiet og bistand til klargjøring av disse til fotballtrening. Han har ellers ikke altfor mye i kalenderen sin som aleneboer og pensjonist. Det var enkelt å se at det gav stor glede å knyte lisser, prate med- og ta seg av småbarna. Hadde han bodd nærmere skulle han nok blitt med på dette hver uke! Men det fikk meg til å tenke at det må være tilsvarende mennesker i vårt nærområde det kunne betydd mye for å ha en slik oppgave. Således håper vi å kunne settes i kontakt med noen som kan tenke seg å bidra på en eller begge av følgende konkrete oppgaver:

- Ta i mot barna som kommer til akademiet hver tirsdag og torsdag etter skoletid - eventuelt også være med å følge fra en av skolene. Å treffe den samme koselige personen hver uke vil være en ekstra trygghet for barna! For oss som skal gjennomføre treningen, vil det være til stor hjelp med en ekstra hånd til å knyte lisser, sjekke at maten spises, bekledningen er etter været, følge på do under treningen, osv, osv. 

- Hverdager rundt kl 18 er det full aktivitet på Hullebergmyra ved Øraker Skole vår og høst - særlig da med barnekamper. Kunne du tenkt deg en hyggelig ettermiddagstur der du triller kaffekanner og pappkrus ned fra Ullernbanen for en liten serverings/salgsrunde? Hver dag du kan gjøre dette er en bonus, og kanskje blir det flere personer om en slik oppgave så vi klarer å dekke alle dagene med mye aktivitet?

I klubben er det selvsagt mange flere små og store oppgaver vi gjerne får hjelp med om noen ønsker å bidra med mer/annet enn det som er foreslått her!


Ta kontakt med sportslig leder i Ullern Fotball, Magne Aarvik, på 47265966 / magne@ullern.no om dette ser interessant ut for deg eller en du kjenner! Og spør naboen din som du kanskje tenker litt på nå, men som du kanskje ikke kjenner så godt, så rusler jeg gjerne innom og hilser på han eller henne og inviterer med bort på banen :)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Magne Aarvik