G19 med målkalas!

Postet av Alexander Bendiksen den 6. Mai 2022

G19 tok i mot Bærum til sesongens andre hjemmekamp og denne gangen skulle det bli målfest og tre poeng!

Bærum kom ut og presset høyt i første del av kampen, men det ble fort spill mot lavt press og Ullern kom til en god del halvsjanser hvor siste pasning eller selve avslutningen ofte hadde for dårlig retning.

Frem til 2-0 skåringen halvveis i andre omgang er dette en relativt jevn kamp og spesielt i første halvdel av andre omgang står det og vipper. Ullern er effektive på slutten og det ble til slutt et litt flatterende resultat.

Kort kommentar fra Alexander Bendiksen: I inngangen til kampen har vi jobbet mye med å oftere utføre våre individuelle intensjoner i angrep - ikke av og til, ofte, men i hvert eneste angrep. Det klarte vi de første 20 minuttene på en veldig god måte, mens det dabber litt av de neste 70. Derfor står nok også kampen og vipper litt en stund, før vi får den viktige 2-0 skåringen som gjør at Bærum rakner litt. Gøy å ta 3 poeng og se at vi utvikler angrepsspillet vårt.

Kampfakta:

Ullern - Årvoll 6-0 (1-0)

Mål: Barrera (24. og 70. min), Støfring (str. 64 min), Løvstad-Vadseth (75. og 83. min), Udnæs (87.min)

Gule kort: Evenshaug (Bærum)