Keeper på jakt etter et komplett keepertilbud? Se her!

Postet av Trenerportalen den 24. Feb 2021

I Ullern Fotball har vi tradisjon for å utvikle keepere til det høyeste nivået og de siste årene har våre keepere vært sterkt representert på Landslagsskolen og flere har tatt steget inn i toppfotballen etter å ha fulgt vår utviklingsmodell. Det er ikke tilfeldig. Mer om mulighetene for keepere i Ullern Fotball kan du lese om her. 

Den siste som tok veien til toppfotballen var Mats Edwin Lindegaard (2004 modell) som i høst var andrevalget for Kongsvinger IL i Obos Ligaen. 

Med to heltidsansatte som arbeider med keepere følges spillerne opp tett hva gjelder det som utelukkende gjelder for keepere, men viktigst av alt de følges de tett opp i samspill med hele laget og dermed får utviklet sin rolle i spillsituasjoner fremfor gjennom timesvis med isolert trening alene uten med og motstand.

Les mer om vår modell her

Keepertrener Dennis Berg Smalsundmo."Fra spillerne er ca 12 år går vi delvis vekk fra de isolerte keeperøktene. Fra da av følges keeperne opp på de vanlige lagsøktene. I tillegg til keeperspesifikk oppvarming og innhold tilpasset keeperen, får de der tilbakemeldinger og innspill i tilknytting til aktivitetene med laget. De blir utfordret på valg og stilt spørsmål. Å reflektere rundt det en foretar seg, mener vi er viktig for at læringen og utbyttet blir størst mulig. De følges også opp utenfor banen med spørsmål og tilbakemeldinger om både trening og kamp, og vet også at vi med keeperansvaret er tilgjengelig stort sett døgnet rundt om de måtte lure på no".Har du lyst å vite mer eller prøve ut vårt opplegg? Ta kontakt!


Magne Aarvik 

Sportslig leder 

Ullern Fotball

magne@ullern.no

472 65 966 0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc