MSB: Full kontroll mot Lyn 2

Postet av Ullern Fotball den 6. Sep 2022

Ullern 2 var store favoritter foran møtet med Lyn 2, og hjemmelaget brukte bare en drøy halvtime på å sette 3 baller i Lyn målet. Ullern skrudde av etter pause og vant til slutt 4-0.

Arkivfoto: Dreni Ademaj

God i første omgang, svak i andre
Anført av en god Dreni Ademaj tok Ullern umiddelbart kommandoen mot Lyn 2. Thomas Støfring som har vært ute en periode med skade fikk æren av å åpne målkontoen når han får stå helt alene på en corner, og på volley sette ballen i mål.
2-0 kommer også på en corner. Lyn får ikke klarert skikkelig og ballen havner på 16 meteren. Der ligger Udnæs som nok prøver en avslutning, men ballen styres på finurlig vis i mål av midtstopper Abdel-Hedi Ali.

Akenaton Empa har vært et friskt pust i Ullern etter at han kom fra Finnsnes. I forrige match mot Rilindja svidde han noen store muligheter, men mot Lyn satt avslutningen etter dagens vakreste angrep. Ullern kombinerer seg på vakkert vis helt gjennom og Empa kan enkelt sette inn 3-0.
Lagene gikk til pause på stillingen 3-0 og det var forventninger om at dette kunne bli stygge siffer etter hvert.

Og hjemmelaget startet andre omgangen bra med scoring etter bare noen få minutter signert Dreni Ademaj.
Men etter dette så slukner Ullern litt og Lyn kommer langt mer med i kampen og skaper faktisk også noen farligheter uten at keeper Jesper Wold må dra frem de beste redningene. Oppgjøret ebber ut uten flere scoringer og ender med 4-0 til Ullern 2 som dermed legger press på Heming som skal spille borte mot Fagerborg tirsdag kveld.

Verd å nevne
Fabian Mikolaj Gluch (f.05) fikk sin seniordebut når han entret banen 10 minutter før slutt. Minutter fikk også Thomas Martinussen som har vært ute lenge med skade, men som nå jobber seg tilbake i matchform igjen.
Akenaton Empa (f.02) har spilt 4 kamper for Ullern 2 og står med 4 mål. En annen som har statistikken i orden er Thomas Støfring (f.05) som har spilt 7 kamper og scoret 7. Men de må virkelig henge i hvis de skal konkurrere med statistikken til Bendik Foss Evensen (f.04) som har scoret 25 mål på 16 kamper for Ullern 2.

Ullern 2 sine kamper har vært målrike affærer denne sesongen. Hele 56 mål har de scoret på de første 15 kampene noe som gir et målsnitt på 3,7 mål per kamp.

Kampfakta
Ullern 2 - Lyn 2: 4-0
Mål: Støfring 19.min (Foss Andersen), Ali 22.min (Udnæs), Empa 32.min (Støfring), Ademaj 48.min (Foss Andersen).
Gule kort: Francke, Empa (Ullern), Strømø (Lyn)
Tilskuere: 30

Poengbørsen
3.poeng: Sindre Grytnes
Oser trygghet både på banen (og utenfor). Spiller med ro og kontroll i en meget god 3 backs linje med Ali og Rye. Bunnsolid kamp igjen!

2.poeng: Dreni Ademaj
Får seg en times tid og dominerer på midten. Viser at han har et nivå flere hakk over motstander Lyn 2.

1.poeng: Mikael Foss Andersen