MSB: Nok en poengdeling for Ullern 2

Postet av Ullern Fotball den 19. Aug 2021

Bendik Foss Evensen var igjen frempå. Foto: Arkivbilde.

Ullern 2 tjuvstartet seriespillet i 4.div avdeling 1 mot KFUM 2 forrige uke i en kamp som endte uavgjort, mens Holmlia spilte sin første tellende kamp siden 2019. Ullern stilte som vanlig med et meget ungt mannskap i tillegg til mer erfarne Nicholas Kristiansen på midten. Bortelaget var revansjelysten etter og ha mistet seieren mot KFUM 2 på overtid i forrige kamp, men Holmlia hadde ikke tenkt å gjøre det enkelt for guttene fra Ullern.

Kampfakta:
Holmlia – Ullern 2: 2-2.

Mål Ullern: Nicholas Kristiansen, Bendik Foss Evensen (Kristiansen)
Mål Holmlia: Bilal Zaouaghi (Str), Nabil El Hor
Bytter: Jeppe Mohold (Snorre Ruud.80 min), Nicholas Kristiansen (Adrien Vachaud 70.min).

Tilskuere: 70

Holmlia best i starten

Hjemmelaget hadde en klar plan om at de ønsket å presse Ullern høyt og Ullern hadde til tider store problemer med å spille av det høye presset og hadde mange farlige balltap som kunne resultert i mål imot.
Etter 25 minutter lykkes Ullern endelig med å spille av presset til Holmlia og varter opp med dagens fineste angrep. Smith Halle spiller ballen opp på en feilvendt Foss Evensen som igjen legger igjen til Foss Andersen (!) som finner Alexander Nilsen på et flott løp gjennom på høyre siden. Nilsen prøver å finne Espen Andresen inne i feltet, men ballen går via en Holmlia spiller og lander hos Nicholas Kristiansen som veldig fint tar ballen ned på brystet og plasserer ballen i venstre kryss.
Holmlia fortsetter å presse høyt og er til tider farlige blant annet på dødball, men etter 44 minutter er Bendik Foss Evensen igjen på tur på en overgang og får et straffespark da avslutningen hans går i hånda på en Holmlia spiller. Alexander Nilsen har mulighet til å sette inn 2-0 fra straffemerket like før pause, men straffen går dessverre høyt over.

Bendik Foss Evensen scorer igjen!

Holmlia går rett i angrep fra avspark og er nære med å utligne allerede etter 1 minutt av andre omgangen da de kommer alene gjennom, men skuddet går heldigvis for Ullern over målet til en god Jesper Wold.
Etter 49 minutter er det igjen klart for en Bendik Foss Evensen scoring. Foss Evensen hadde sett farlig ut hele første omgang og når han får servert ballen fra Nicholas Kristiansen på blant mål var da aldri noen tvil. 2-0 til Ullern og på dette tidspunktet ser det meget lyst ut for gutta fra Oslo Vest.

Men gutta fra Oslo Øst hadde slettes ikke gitt opp. 62.minutter spilt og Nicholas Kristiansen legger ned en Holmlia spiller i feltet og det blir korrekt idømt straffespark for Holmlia.
Jesper Wold får en hånd på straffen, men dessverre ikke nok til å unngå at ballen går i mål og det er redusering til 1-2 og nytt liv i kampen.

Tidenes svakeste dommeravgjørelse og årets mål kandidat på Lusetjern
Fra minutt 75 til minutt 77 hender det mye på Lusetjern. Først får Nygaard sitt andre gule kort for filming i en situasjon som var soleklar straffe til Holmlia. Og bare to minutter etterpå melder Nabil El Hor seg på årets mål kandidat.
El Hor drar av Andreas Dahl Jørgensen høyt i banen på høyre siden og får løpe 50 meter med ballen upresset før han klinker ballen i mål fra ca 20 meter. En meget meget fin scoring av Holmlia spilleren.
Ullern forsøker å legge et press på Holmlia de siste minuttene, men må igjen gå av banen med poengdeling.

Poengbørsen:
3. poeng: Bendik Foss Evensen
Viser igjen at han har nese for mål og setter inn sitt 3 mål på to kamper. Ser farlig ut omtrent hver gang og skaffer også Ullern straffesparket. Flink til å løse opp spillet feilvendt og god med ball generelt. Skaffer seg selv en god sjanse i første omgang hvor han drar av to Holmlia spillere, men avslutningen dessverre utenfor.

2. poeng: Nicholas Kristiansen
Brukte litt tid på å komme inn i kampen, men med både mål og assist så vanker det selvfølgelig poeng på børsen. Bedre og bedre utover i kampen til han blir byttet ut i det 70.minutt. Muligens for å være klar til helgas kamp?

1. poeng: Jeppe Moholdt
Jeppe rakk akkurat å få papirene i orden før denne kampen slik at han ble spilleklar for Ullern igjen og det viste seg å bli viktig. Veldig sterk i duellspillet og matcher den fysiske spillestilen til Holmlia. Løser den dype rollen på Ullern sin midtbane eksemplarisk.