Bjella: "Vi gjennomførte strategien vår slik vi ønsket og får betalt for det"

Postet av Ullern Fotball den 25. Jul 2021

Hovedtrener Ullern Menn Senior

Liten tvil om at hovedtrener Menn Senior Didrik Bjella var en fornøyd mann i kveld når ullernfotball.no tok kontakt. Endelig å konkurranse igjen, videre i cupen og en god prestasjon, her er hans tanker om dagens 3-1 seier mot Asker på CC Vest Arena.

Deilig å kjenne på å konkurrere igjen

Dette var veldig etterlengtet. Først og fremst er det utrolig deilig å kjenne på å konkurrere igjen. Når man først har ventet så lenge på å få spille så var det ordentlig morro med en seier.

Gutta fulgte planen og planen funket

Jeg er veldig fornøyd med det spillerne leverer i dag. Vi gjennomfører strategien vår slik vi ønsket og får betalt for det. Asker får lov til å ha mye ball i 1.omg og det var vi forberedt på. Så skulle vi helst gått til pause på 0-0, men vi lar oss ikke stresse av at vi ligger under. Vi hadde nok av farligheter på dødball i første omgang og vi sa i pausen at så lenge vi ikke slipper inn flere mål i 2.omg så er vi trygge på at vi vil skape nok muligheter til å utlikne.

En fortjent seier

Jeg synes vi fortsetter å forsvare oss godt til tross for å spille store deler av 2.omg med en mann mindre, og når Kirsebom varter opp med en strafferedning i tillegg er det vanskelig å score på oss. En fortjent seier og en solid gjennomføring av gutta.

Martinussen i rute

Thomas gikk som planlagt av til pause, nylig tilbake etter skade og han tas det ingen sjanser med så nærme seriestart.