Ullern Queens sin debut i ungdomsfotballen

Postet av Ullern Fotball den 15. Jun 2021

Ullern Queens (J 2008) hadde i går sin debut i ungdomsfotballen ved å få besøk av Frigg på Gamle Kunstgress. Det var mye spenning knyttet til å spille om faktiske poeng, men keeper debutant og kaptein for dagen, Isa Tvedt-Østreng tok det med stoisk ro. Kampen startet jevnt, men Ullern Queens fikk etter hvert et spillemessig overtak. Det offensive presset ledet av Ailin Cock, Victoria Bakke og Anna Rellsve ledet til feil i de bakre rekker hos Frigg hvilket Ullern Queens omsatte i både skudd på keeper og i tverrligger. Mot slutten av omgangen løsnet det og jentene fra Ullern kunne ta pause med en velfortjent 1:0 ledelse etter et iskaldt straffespark av Cock.

Etter en god første omgang bestemte trener seg for å rokerer litt på laget med blant annet å flytte vår gode midtstopper, Martine Thomsen, opp på midtbanen. Det viste seg å være en klassisk trener glipp da laget kom i ubalanse og jentene fikk et par mål imot seg tidlig i andre omgang. Etter å ha fått rebalansert laget med Thomsen tilbake på stopperplass, begynte laget igjen å male ned motstander og sistnevnte fikk også målpoeng ved skru en corner via keeper direkte i mål.

Tomålsscorer og banens beste, Nora Marie Tron, ledet i andre omgang an fra sin høyre midtbaneposisjon med fantastisk ro forbilledlige pasningsspill. Godt supportert av vingbackene Mina Vincendeau, Sara Prizzi og Hennie Falch-Monsen halet jentene i land en overbevisende 5:2 seier. Etter 3 poeng i debuten kan jentene ta sommerferie på topp av tabellen!