G19: Sliteseier mot Bærums Verk Hauger

Postet av Ullern Fotball den 22. Aug 2020

I andre serierunde var det BVH på Gommerud som stod på menyen for G19 gjengen i 1.div. Det som lenge så ut til å bli en komfortabel reise ble plutselig alt annet enn det og det måtte virkelig kriges for å stå igjen med 3 poeng og en knepen 2-1 seier.

Assistenttrener Johan Egil Rudi kan fortelle om en kamp der det svingte veldig

Vi hadde en god inngang til kampen, åpningen er solid og vi får kampen inn i vårt spor. BVH sin måte å forsvare seg på gav oss store rom, ofte så store og at vi nesten virket litt overrasket over det. Vi klarte ikke helt å utnytte det og spilte dermed på oss mange overganger mot.

Det så lenge solid og trygt ut

Men etter en halvtime så det nokså bra ut, vi hadde skapt flere gode offensive situasjoner og når Bendik Foss Evensen putter inn 1-0 på flott forarbeid av Alexander Nilsen og Mikkel Hagen lobber inn en krempasning i bakrom fra Ferdinand Wien Algarheim så virker det hele solid og trygt.

En suser i krysset endrer kampen

Like før pause får BVH en livlinje ut av det blå når deres venstreback pisker ballen i motsatt kryss fra 25 meter. De går inn i pausen med troen og vi litt skuffet over at kampen ikke er avgjort.

2 omg alt annet enn kontrollert men en sliteseier innkasseres

De siste 45 + 6 min tillegg ble lange, vi får aldri kontroll på kampen og BVH vil nok føle at de kunne fått med seg både et og tre poeng fra denne kampen. Til tross for et utall angrep der vi kunne skapt store målsjanser ender siste trekk ofte opp hos BVH og kampen svinger frem og tilbake. Ingvald Benestad sin dobbelredning mot slutten sikrer oss poengene som vi på en slik dag tar med oss. De smakte ekstra godt når de må fightes for å vinnes.

Mikkel Hagen lobber følsomt over BVH sin keeper og avgjør kampen til Ullerns fordel.

Ullern XI vs. BVH (1-4-5-1 fra høyre): Ingvald Benestad- Markus Dahl Jørgensen, Lars Petter Hotvedt (k), Ferdinand Wien Algarheim, Casper Lindeman (Daniel Smedsrud fra 75 min) - Mikkel Hagen,  Mikael Foss Andersen, Christian Ågnes, Alexander Nilsen, Peder Leikvoll (Sondre Brudal fra 60. min.) - Bendik Foss Evensen.

Neste seriekamp for 1.div laget er kommende torsdag kl.20.15 på CC Vest Arena mot Årvoll.