MSB slår Holmen!

Postet av Ullern Fotball den 30. Apr 2019

Det har vært mange tøffe og tette kamper mellom Holmen og Ullern de siste årene som har gitt god underholdning og mange minneverdige øyeblikk. Vi husker spesielt 5-0 seieren 12. september 2015 hvor Ullern leverte en forrykende høstsesong og holdt plassen i daværende 2.divisjon. Holmen gikk den andre veien og har siden da forvillet seg ned i 4.divisjon og har byttet ut så å si samtlige personer på og utenfor banen rundt A-laget sitt. Tidligere Ullerntrener Ole Morten Kristiansen satt i dag på benken til Holmen selv om det så litt ut som at han ønsket å sitte på Ullernbenken i stedenfor.

Kampen starter med et helt sinnsykt selvmål fra midtbanen akkurat i det klokken slår 1 minutt og Ullern går opp i ledelsen 1-0.Resten av omgangen har Holmen mye ball og skaper 2-3 store målsjanser, mens Ullern må nøye seg med noen sporadiske overgangsmuligheter. I andre omgang skal kampbilde snu, men først skulle Holmen utligne etter ca 10 min av andre omgang. Derfra og ut er Ullern det klart beste laget og skaper veldig mye farligheter rundt boksen til Holmen og det er særdeles fortjent når Peder Bakken (debutant) blir matchvinner 15 min før slutt med et langskudd i lengste hjørnet etter strålende angrepsspill fra det unge Ullernlaget!

Vi takker Holmen og dommertrioen for kampen!

P.S Gøy å se Torbjørn Rosvoll aksle Ullerndrakten igjen!